Skip to content

Tena

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Doelgroep
Type
Serie
8 artikelen

Tena

De incontinentieverbanden van Tena helpen je droog, zeker en geurvrij te blijven. Tena is de vertrouwde expert die superieure, duurzame oplossingen aanbiedt voor urineverlies, lekkages en een gevoelige blaas. Dag en nacht. Met meer dan 60 jaar ervaring is Tena wereldwijd het #1 merk voor continentiezorg van volwassenen. Tena biedt een compleet assortiment absorberende incontinentieproducten.

Tena Lady

Omdat Tena Lady staat voor onzichtbaar dragen, discreet meenemen, geurtjes tegengaan en optimaal beschermen tegen doorlekken, heet Tena Lady voortaan Tena Discreet. De producten zijn niet veranderd. Alle Tena Discreet inlegkruisjes en verbanden bieden drievoudige bescherming tegen doorlekken, geurtjes en een vochtig gevoel. Dankzij de DRYZone wordt het vocht snel opgenomen en ervaar je altijd een droog gevoel. Door de microparels krijgen nare geurtjes geen kans om door te breken. Dit zorgt voor een veilig en fris gevoel, de hele dag door!

Tena Men

Voor mannen met incontinentie is er Tena Men. Deze lijn omvat producten die anatomisch zijn gevormd voor de mannelijke pasvorm om meer zekerheid te bieden tijdens dagelijkse activiteiten. Alle Tena Men incontinentiemateriaal zijn voorzien van ‘Odour Control’, welke staat voor het voorkomen, tegengaan en neutraliseren van urinegeur. Tena Men is ingedeeld op basis van het absorberend vermogen. Voor zowel enkele druppels, als voor zwaarder urineverlies heeft Tena de passende oplossing.

Tena Silhouette

Tena Silhouette bestaat uit incontinentieondergoed voor vrouwen. Tena Silhouette staat voor prachtig discreet, stijlvol en beschermend tegen urineverlies en geurtjes. De incontinentiebroekjes bieden bescherming bij urineverlies en zijn beschikbaar in verschillende stijlen, kleuren en maten. Tena Silhouette past bij alle kleding en bij elke gelegenheid. Het is de ideale oplossing voor vrouwen met ongewenst urineverlies.

Tena online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Een bestelling plaats je gemakkelijk online bij KoopjesDrogisterij! Onze webshop heeft een ruim assortiment aan artikelen van Tena. Na het bestellen van de producten, ontvang je de bestelling zo snel mogelijk in huis. En, vanaf een bestelbedrag van €74,95 krijg je gratis verzending! Voor vragen over het gebruik van de producten van Tena of van andere producten, is onze klantenservice elke werkdag van 09:00 tot 17:00 beschikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media.