Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Testpanel Vital Green Chlorella

Van Bloem gezondheidsproducten: Chlorella 'Vital Green'

[I.v.m. de nieuwe claimwetgeving zijn de oorspronkelijke omschrijving van het product en de volledige uitslagen van het testpanel niet meer te lezen. Excuses voor het ongemak.]

De verpakking zet je even op het verkeerde been. Alle doosjes van Bloem gezondheidsproducten en voedingssupplementen zijn toch knalgeel, met grote zonnebloem? Nou ja, Vital Green dus even niet. Het is 100% natuurlijk, dankzij de kracht van een klein, groen algje, dat is de boodschap. Geen gekke toevoegingen. Want Chlorella heeft niks te maken met chloor, het komt van de wetenschappelijke naam van bladgroen, chlorofyl. Volop aanwezig in algen uit de oceaan. De dosering algenconcentraat van Vital Green is goed voor van alles en nog wat: voedingsstoffen als plantaardig DNA en RNA, 9 waardevolle vitamines waaronder B1, B2, B12, vitamine C, E en foliumzuur, plus 7 onmisbare mineralen waaronder magnesium, ijzer, calcium en kalium. En dan zijn er nog de reeksen aminozuren in Vital Green. In totaal 8 essentiële en 11 niet-essentiële. De verpakking belooft dan ook: [.....], [.....], [.....] & [.....].

Ons Testpanel had redenen genoeg om Bloem Vital Green te proberen! Bijvoorbeeld: minder goed werkende [.....], moeilijke [.....], "Ik wil graag meer [.....]". Het testpanel (allemaal vrouwen dit keer) let wel op 'normale' voeding en genoeg beweging; de meerderheid probeerde al eens een voedingssupplement als aanvulling op de dagelijkse kost. Van Bloem had bijna iedereen wel gehoord, nog niemand had zelf Vital Green geprobeerd. Ieder had zo zijn eigen methode: precies de dagdosering, wat minder als onderhoudsdosering (6 tabletten Vital Green per dag) of wisselend, ook wel eens een dag niet. Het tablet slikt makkelijk weg, vindt bijna iedereen. Over geur en smaak lopen de meningen sterk uiteen, van "neutraal, ik proef niks" tot "niet lekker, maar als het me helpt . . ."

Bekijk Dit Product Nu!

Helpt het?

Over het effect na een tijdje is van alles te zeggen. Ook een paar reacties als "Ik merk niks", maar toch zeker ook een groot deel zei "Het bevordert mijn [.....] en de werking van mijn [.....] echt". Een kleine groep enthousiaste testers vulde zelfs in: "Meer [.....] sinds ik Vital Green van Bloem gebruik." Tip: bij dit soort voedingssupplementen (dus écht bedoeld als aanvulling op gezond eten!) moet je soms wat geduld hebben. Een kwestie van de lange adem. Iemand van dit Testpanel merkte op: "De eerste week werd mijn [.....] even slechter! Daarna ging het beter en wende het." Wat vinden we van de adviesprijs van Bloem? Normaal kost Vital Green Chlorella namelijk € 14,95 voor 200 tabletten. Ook al betaal je dat bij Koopjesdrogisterij online niet, de adviesprijs zorgt voor een tweedeling binnen het Testpanel. De helft zegt "Best duur", de andere helft: "Ik vind het een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Als iets goed werkt, wil ik er ook wel voor betalen!"

Gaan we dit product na de test zelf kopen? Het Testpanel weet het echt nog niet. Opvallend: iedereen is ineens wel nieuwsgierig naar alle andere gezondheidsproducten van Bloem. En ook wel: "Ik ga mijn vrienden vertellen over Vital Green. Wat mij betreft een aanrader om het eens te proberen. Het is wel puur natuur, dat is belangrijk!" Wat ga je dan zeggen, was de laatste vraag. Een greep uit de antwoorden. Bij een paar deelnemers had Vital Green niet het gewenste effect, zelfs in de aanloop wat bijwerkingen als minder goed slapen, buikpijn, winderigheid. We citeren verder: "Ik kreeg er niet meer energie van. Wel merkte ik dat mijn [.....] beter werkten. Fijn." - "Goed dat het een natuurlijk product is waar je [.....] van krijgt" - "Voor mij werkte minder tabletten per dag beter, bij de aanbevolen 6 voelde ik me niet goed" - "Ik voel me nog niet [.....]; ik denk dat het meer iets is voor een harder werkende [.....]." - "Het doet zijn werk prima, vind ik!"

De rapportcijfers. Een paar keer 'onvoldoende'. Eén keer 8 en één keer 9, een hele grote middenmoot, waar het voorzichtige 6'en of 7's regende. Er zit dus maar 1 ding op: zelf ondergaan hoe jouw lichaam en je [.....] reageren op het algenconcentraat in Vital Green!

Wil jij ook puur natuur [.....], [.....], [.....] opdoen met Vital Green?

Of je nu snel wilt [.....] met Vital Green als voedingssupplement of eerst eens kennis wilt maken met een kleine, voorzichtige onderhoudsdosis. Jij kunt straks de [.....] helemaal aan!

Bestel ze nu om zelf te proberen

Naar boven