Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

WaterWipes, het verhaal achter 's werelds zuiverste babydoekje
Iedereen met een pasgeboren kind kent de ergernis: rode babybillen, luieruitslag, gevoelige huid, vervelende irritatie. Zielig en niet gezond! Op tijd een schone luier helpt zeker, maar heb je wel eens op de verpakking van je 'onschuldige' babydoekjes gekeken naar de ingrediënten? De uitvinder van WaterWipes schrok er van: hij kwam tot 13 chemicaliën, van parfum (met kans op irritatie) tot stoffen als benzyl alcohol, sodium benzoate (veel mensen zijn hier allergisch voor!) en gemene zuren. Bij WaterWipes tel je er maar twee: zuiver water en een minieme hoeveelheid extract van grapefruitpitten. Zuiver natuurlijk, Chemical Free dus. Meteen vanaf de geboorte geschikt. Daarom ook aanbevolen door vroedvrouwen - goedgekeurd door strenge instanties als het Amerikaanse National Eczema Association en het Britse Allergy UK.

Wat vond ons Koopjesdrogisterij Testpanel van WaterWipes babydoekjes?

De meeste ouders uit de test hadden kinderen van 1-3 jaar, de jongste was pasgeboren. Bijna allemaal op zoek naar verzorging met natuurlijke producten.

Eerst maar even het minpuntje: de verpakking van 60 kan iets steviger, wil nog wel eens inscheuren. Daar zou de firma WaterWipes wat aan moeten doen. Maar dan!

Blijft lang nat, tot het allerlaatste doekje. Trek je een keer een doekje te veel uit het pakje, dan stop je het gewoon terug; het blijft goed. Reinigt uitstekend, ook bij een goed vieze luier. Voelt als een frisse wasbeurt met een nat washandje, maar dan met alle voordelen van een lekker zacht, makkelijk en hygiënisch wegwerpdoekje.

Eerste indruk: ruikt lekker, mild fris en neutraal. De babybillen uit de test worden perfect schoon. Na 7 dagen al reacties als: "Subliem, heel anders dan andere doekjes die ik kende. Ik wil nu nooit meer wat anders dan WaterWipes!" - "Minder schrale en pijnlijke billen, ik zie het gewoon!" "Heel erg fijn."

Misschien niet supergoedkoop, maar ook reacties als: "uitstekende prijs-kwaliteitverhouding" - "Top product, blijft goed nat en je hebt er maar weinig van nodig" - "Ik ga WaterWipes zeker weer kopen!"

Ter info: er zitten 60 doekjes in een verpakking. En dan is er nog het voordelige Multipack van 4 (240 frisse wasbeurten!), Super Value Pack van 9 (540 totaal) en slim klein Travelpakje voor onderweg, met 10 WaterWipes babydoekjes.

WaterWipes maakt ook goede gezichtsreinigingsdoekjes. Met maar drie natuurlijke ingrediënten: water, mineralen uit de Dode Zee en fruitextract. En verder niets. Ideaal om je dagelijks je make-up te verwijderen, nooit meer droge huid.

Ontdek het betere babydoekje - WaterWipes is chemical free!

Gun jij je baby ook een schoon gevoel, zonder rode billen en irritatie van te droge huid?

WaterWipes zijn helemaal anders: 0 % chemicaliën, 99,9 % zuiver water en een drupje grapefruitextract.

Voor de prijs hoef je het niet te laten!

Naar de voordelige WaterWipes babydoekjes>