Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Testpanel Ziaja Goat's Milk Gezichtsverzorging

 

Weldadige gezichtsverzorging met - het geheime effect van geitenmelk.

Ons testpanel keek heel kritisch in de spiegel.

Je huid wordt ieder jaar een jaartje ouder, zou je toch zeggen. Gaat dat je net even te snel, dan is er een heerlijke, gezonde manier om de veroudering te vertragen: huidverzorgingsproducten van Ziaja. Ook speciaal voor je gezicht, want daar zit je huid complex in elkaar - en hij maakt iedere dag veel meer mee dan de huid die onder je kleding zit.

 

Waarom eigenlijk precies geitenmelk?

Eerst iets over de makers van de betere verzorgingsproducten: Ziaja uit Polen. Daar zijn ze minstens zo bekend als bij ons Weleda en Nivea, of Yves Rocher. Maar bovendien: het is de Kampioen Prijs-Kwaliteitverhouding.

Ziaja is ruim 25 jaar geleden opgericht door twee apothekers, die het ánders wilden doen. Twee mensen met veel medische kennis, plus een open oog voor de geneeskrachtige of verzachtende werking van ingrediënten rechtstreeks geleverd door Moeder Natuur. Ziaja werd er groot mee: een succesvol en vernieuwend fabrikant van huidherstellende en frisse, verzorgende middelen; gewoon verkrijgbaar zonder doktersrecept. De meeste mensen die Ziaja een keer proberen, zijn direct overtuigd.

 

Geitenmelk dus. Liever gezegd: geitenmelkextract. Precies de zuivere bestanddelen die voor je gaan werken. Want wat ontdekten ze bij Ziaja, na onderzoek in het laboratorium? Geiten zijn bevoorrechte dieren; ze hebben een spijsverteringssysteem dat bijna alle caroteen die ze binnenkrijgen omzet in Vitamine A. En dat is precies de stof die je nodig hebt om de huid in je gezicht langer soepel, elastisch en gehydrateerd te houden. Zelfs wanneer je wat ouder dreigt te worden.

 

Het testpanel over Ziaja Goat's Milk.

Wat opvalt: de Nederlandse vrouw die vindt dat haar huid wat ouder wordt, is soms nog betrekkelijk jong. Het begint vaak al op je 30ste verjaardag. Je zou ook kunnen zeggen: verstandig dames, want zeker voor rimpels, lijntjes en een droge gezichtshuid geldt: voorkomen is stukken makkelijker dan genezen.
Nog een conclusie: de Nederlandse vrouw wil iets goeds gebruiken - maar trekt een duidelijke grens wanneer de kwaliteit niet in verhouding staat tot de betaalde prijs.

Over Ziaja is iedereen behoorlijk enthousiast, op een enkele uitzondering na.

Mooie verpakking, goede gebruiksaanwijzing, heerlijke geur ook. Een reactie: de geur is wennen, maar ik vind geur helemaal niet belangrijk, ik let er meer op wat werkt met mijn supergevoelige huid.

Eerst de reiniging: werkt fantastisch, lekker schoon gevoel.

Dan de nachtcrème, ook al Goat's Milk van Ziaja. Heerlijk verzorgend, voelt fijn. Zo'n 65% vindt dat het ook goed past bij een snel geïrriteerde huid. Of het snel genoeg intrekt, daarover verschillen de meningen. Ruim de helft vindt van wel.

Waar iedereen het over eens is, in koor: Wat een gunstige prijs-kwaliteitverhouding! Gevolg: hoge rapportcijfers in de test. "Ik kende het helemaal niet, maar nu ga ik het zeker zelf kopen  en ik ga het ook mijn vriendinnen aanraden."

 

Is Goat's Milk van Ziaja iets voor jou?
Ontdek zelf hoe zacht en schoon je huid kan voelen. En geniet van het weldadige effect - het werkt tegen droge of geïrriteerde huid in je gezicht. Beginnen met de Ziaja reinigingsmelk of meteen de complete verzorging inclusief de herstellende nachtcrème van Ziaja? Meteen naar de Ziaja voordeelaanbieding >

 

Naar boven