Skip to content

Vitafarma

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Type
2 artikelen

VitaFarma

Vitafarma is een onderneming die zich ten doel stelt een positieve bijdrage te leveren aan je gezondheid. Vitafarma ontwikkelt producten die je helpen gezond te worden en gezond te blijven. Een bekend product van Vitafarma is Pycnogenol, een 100% natuurlijk super anti-oxidant die beschermt tegen de nadelige gevolgen van vrije radicalen. Wie Pycnogenol zegt, zegt VitaFarma. Al meer dan 15 jaar is VitaFarma dé Pycnogenol specialist. Als producent en leverancier van Pycnogenol vegacapsules. Ga jij voor betrouwbaar en voordelig? Dan ga je voor VitaFarma!

Wat is Pycogenol

De pijnbomen in les Landes de Gascogne zijn niet onderhevig aan seizoensinvloeden zoals de meeste andere gewassen. Het eindproduct Pycnogenol, een extract, heeft daardoor een constante kwaliteit. De bast van deze specifieke boomsoort bevat een hoge concentratie van actieve bioflavonoïden, die ook aanwezig zijn in vers fruit en groenten, maar niet in die mate en in deze vaste samenhang.

Pycogenol van VitaFarma

Er zijn voldoende aanwijzingen uit verschillende onderzoeken dat de Pycnogenol van VitaFarma als antioxidant 100 x krachtiger is dan vitamine E en vitamine C. Ook blijken andere antioxidanten zoals vitamine E en vitamine C meer invloed te hebben in combinatie met Pycnogenol. Pycnogenol zet aan de ene kant de lichaamscellen aan tot het verhogen van het antioxidatieve vermogen en aan de andere kant vangt het de vrije radicalen weg en neutraliseert ze. Dat het gebruik van Pycnogenol twee merkbare gevolgen heeft maakt Pycnogenol zo bijzonder! De Pycnogenol van VitaFarma is te verkrijgen in potjes van 30, 90, 180 en 365 stuks met een concentratie van 1000 mg Pycnogenol, maar ook in potjes van 30 en 90 stuks met een concentratie van 2000 mg Pycnogenol.

VitaFarma online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je VitaFarma online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de VitaFarma aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.