Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Vitakruid Groenlipmossel extract & Ovomet (90vc)

90vc
Adviesprijs € 30.90 € 24.72
20% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Vitakruid Groenlipmossel extract & Ovomet - Mineralen met vitaminen

Hoogwaardige combinatie van groenlipmossel en eierschaalmembraam
De groenlipmossel dankt zijn naam aan de lichtgroene rand langs de buitenkant van de schelp. De mossel komt uitsluitend voor in de Nieuw Zeelandse wateren van Marlborough Sounds, waar het schelpdier optimaal kan floreren in de ongerepte natuur. Het groen omlijste weekdier bevat een van nature een hoge concentratie essentiële vetzuren en glycosamineglycanen. Naast groenlipmossel speelt ook het gepatenteerde Ovomet® een hoofdrol in deze formule. Dit eierschaalmembraan bevat van nature collageen, hyaluronzuur glucosamine, chondroïtine, keratine, lyzozyme en meer dan 500 proteïnen.

Hoge concentratie werkzame bestanddelen in Groenlipmosselextract
Bij de verwerking van groenlipmossel tot poeder blijft de nutriëntwaarde hetzelfde. In feite heb je een fijngestampte mossel; op zich gezond, maar we kunnen hier geen grote gezondheidsvoordelen aan verbinden. De hoeveelheid werkzame bestanddelen is simpelweg niet hoog genoeg. Door de kostbare nutriënten snel na de vangst uit het weekdier te filteren ontstaat een extract, wat een vele malen hogere concentratie van de werkzame bestanddelen heeft. Bovendien verloopt de verwerking van mossel tot poeder en van poeder tot extract binnen een zeer kort tijdsbestek. Door dit snelle extractieproces blijven de actieve nutriënten beter in tact. Hierdoor kan Vitakruid in Groenlipmossel en Ovomet® een hoogwaardig groenlipmosselextract met een hoog percentage werkzame stoffen garanderen!

Uniek eierschaalmembraan Ovomet®
Sinds 2017 werkt Vitakruid samen met de Spaanse onderzoeksfirma Eggnovo, producent van het gepatenteerde eierschalenmembraan Ovomet®. Bij het pellen van een eitje gooien we de eierschaal weg, maar het membraan van de eierschaal is een rijke bron van voedingsstoffen. Eggnovo besloot daarom juist dit deel van de eierschaal te gebruiken voor Ovomet®. En op dit gebied mogen ze zich met recht innovatief noemen. De firma beschikt namelijk over een unieke methode voor het scheiden van het interne membraan van de eierschaal. Tijdens dit secure productieproces verwerken ze het kwetsbare membraan direct tot poeder, zonder tussenkomst van verhitting. Hierdoor blijven alle voedingsstoffen intact. Bovendien komt Ovomet® door het duurzame ontwikkelingsproces milieuvriendelijk en volledig non-chemisch tot stand!

Ovomet® is rijk aan collageen en hyaluronzuur
In het ei fungeert het membraan als een natuurlijke beschermlaag voor het eiwit. Het kwetsbare vliesje bestaat uit een unieke samenstelling van hoge concentraties collageen types I, V en X (3-38%), hyaluronzuur (4%), glucosamine (2%), chondroïtinesulfaat (2%) en meer dan 500 belangrijke enzymen. Dit is een uiterst hoogwaardige combinatie van nutriënten die bovendien synergie heeft.

- Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming
- Vitamine C draagt bij aan de normale werking van botten
- Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het kraakbeen
- Vitamine C draagt ondersteunt het immuunsysteem

 Samenstelling per dagdosering van 3 vega capsules:   RI*

Groenlipmossel extract

351 mg

**

Eierschaalmembraan (Ovomet®)

300 mg

**

Vitamine C (ascorbinezuur)

81 mg

101%

* Referentie-inname
** Geen RI vastgesteld

   

Ingredienten
Groenlipmossel extract (WEEKDIER), hypromellose (capsule), Ovomet® (EI), Vitamine C (ascorbinezuur).

Gebruik
Neem 3 capsules per dag. Tenzij anders wordt voorgeschreven.

Fabrikant
Vitakruid BV
Jacobus Spijkerdreef 430
2132 PZ Hoofddorp

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

Overige informatie over dit product

Merk
Vitakruid
SKU
840344
EAN
8717438691213
Inhoud
90vc

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95