Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Vitals Mannenform pro prostaat (60ca)

60ca
Adviesprijs € 39.95 € 31.96
20% korting
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Mannenformule Pro Prostaat bevat een sterke combinatie van plantenextracten (pom- poenzaad, zaagpalm en pygeum) die specifiek geschikt zijn voor het ondersteunen van de gezondheid van de prostaat en de lagere urinewegen. Mooi meegenomen is dat zaagpalm eveneens bijdraagt aan het behoud van normaal haar. Tot slot bevat dit voedingssupple- ment bèta-sitosterol uit pijnbomen.

PROSTAAT
De prostaat is een klier die zich bevindt aan de onderzijde van de blaas. Door het midden van de prostaat loopt de plasbuis. De prostaat speelt een belangrijke rol in het voortplantings- systeem van de man. In de prostaat wordt prostaatvocht gevormd dat tijdens de zaadlozing wordt toegevoegd aan de zaadcellen. Deze vloeistof is belangrijk om de zaadcellen te be- schermen en hun beweeglijkheid te ondersteunen. Omdat de plasbuis omgeven wordt door prostaatweefsel is het van belang dat de omvang van de prostaat normaal blijft om goed te kunnen blijven plassen. Mannenformule Pro Prostaat bevat meerdere natuurlijke plantenex- tracten die bijdragen aan het behoud van een goede prostaatfunctie. Door deze extracten gecombineerd in één product te gebruiken, wordt optimaal geprofiteerd van hun synergeti- sche werking.

POMPOENZAAD
Het pompoenzaadextract in Mannenformule Pro Prostaat met de merknaam Go-Less® Men (ook wel EFLA®940 genoemd) wordt geproduceerd volgens de zogenoemde EFLA® HyperPure-technologie. Hierbij worden de pompoenzaden op een effectieve manier ge- zuiverd zonder het gebruik van toxische oplosmiddelen of andere milieubelastende stof- fen. Ook wordt met deze productiemethode zeker gemaakt dat de fytonutriënten in de pompoenzaden behouden blijven voor een optimale werkzaamheid van het extract. Met Go-Less® Men zijn meerdere humane studies gedaan, waaruit blijkt dat dit pompoen- zaadextract inderdaad de gezondheid van de urinewegen en prostaat ondersteunt.

ZAAGPALM
Het extract uit de bessen van de zaagpalm (Serenoa repens) is waarschijnlijk het meest ge- bruikte kruidenpreparaat voor de prostaat. Evenals pompoenzaadextract is zaagpalm goed voor de conditie van de prostaat en kan het helpen om normaal te blijven plassen. De belang- rijkste werkzame stoffen in zaagpalmextract zijn de vrije vetzuren, waar een kwalitatief goed extract dan ook gestandaardiseerd op hoort te zijn. Een bijkomend voordeel is dat zaagpalm bijdraagt aan het behoud van normaal haar. Mannenformule Pro Prostaat is daarom even- eens geschikt voor mannen die hun haargroei willen ondersteunen.

PYGEUM
Pygeum africanum is een boom die in Afrika groeit. Pygeumextract wordt gewonnen uit de bast van deze boom en kent reeds een lange geschiedenis van traditioneel ge- bruik. Pygeum vult de werking van pompoenzaad en zaagpalm uitstekend aan door- dat het, naast de urinewegen en de prostaat, de functie van de blaas ondersteunt.

BÈTA-SITOSTEROL
Tot slot bevat Mannenformule Pro Prostaat bèta-sitosterol, een stof die van nature voor- komt als structurele component in celmembranen van bepaalde plantensoorten. Interessant is dat ook pygeumbast en zaagpalmbessen wat bèta-sitosterol bevatten. Phytopin®, de bè- ta-sitosterol die gebruikt wordt voor deze Mannenformule, wordt vervaardigd uit pijnbomen. Phytopin® staat erom bekend dat het zeer zuiver is en een constante, hoge kwaliteit heeft, waardoor het uitstekend past bij de overige ingrediënten in Mannenformule Pro Prostaat.

(VOORLOPIG) TOEGESTANE GEZONDHEIDSCLAIMS*
• pompoenzaad ondersteunt de gezondheid van de lagere urinewegen en de prostaat
• zaagpalm draagt bij aan een normale urinewegfunctie en een gezonde prostaat
• zaagpalm ondersteunt de normale haargroei
• Pygeum africanum ondersteunt de gezondheid van de blaas, de lagere urinewegen en de prostaat
*Gezondheidsclaims in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie. Kijk voor meer informatie op www.vitals.nl

Samenstelling per 2 capsules: 
Pompoenpzaadextract (Go-Less® Men, 3% polyfenolen [enterodiol] en 0,1% adenosine)500 mg
Zaagpalmextract (45% vrije vetzuren)320 mg
Bèta-sitosterol (Phytopin®) 130 mg
Pygeum africanum-extract 100 mg

Go-Less® Men wordt geproduceerd met EFLA® Hyper­Pure-technologie. Go-Less® Men en EFLA® Hyper­Pure zijn geregistreerde handelsmerken van Frutarom. Phytopin® is een geregistreerd handelsmerk van Purextract.

Ingrediënten:
Pompoenzaadextract (Cucurbita pepo), zaagpalmextract (Serenoa repens [W. Bartram] Small), vegetarische capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassave-zetmeel), bèta-sitosterol, Pygeum africanum-extract (Prunus africana), antiklontermiddel (calciumzouten van vetzuren), leucine, vulstof (microkristallijn cellulose [cellulosegel]), silicium (uit bamboe, Bambusa vulgaris).

Gebruik:
2 keer per dag 1 capsule bij een maaltijd met water innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Overige informatie over dit product

Merk
Vitals
SKU
961699
EAN
08716717004157
Inhoud
60ca

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95