Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Vitiv

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
Geur
Type
359 artikelen

Vitiv

Het Nederlandse merk Vitiv is opgericht door winkeliers en marktkooplieden met meer dan 15 jaar ervaring in de verkoop van biologische natuurvoeding, noten en zuidvruchten. De uitgebreide Vitiv productlijn bestaat uit biologische voeding en natuurzuivere voedingssupplementen. In de voedingssupplementen is gekozen voor de beste mineraalverbindingen en bovendien hebben de tabletten geen coating, zodat het aantal hulpstoffen tot een minimum wordt beperkt.

Over Vitiv

Op de markt is Vitiv hun passie en liefde voor gezonde voeding begonnen. Van achter de marktkraam ontstond langzaam de droom om hiervoor een eigen merk op te zetten. Want gezond leven en jezelf goed voeden is niet altijd makkelijk in het drukke bestaan van tegenwoordig. Maar dan moest het merk wel veel meer bieden dan andere voedingsmerken. Deze droom is met Vitiv in 2013 werkelijkheid geworden. Voed je jezelf goed, dan voel je jezelf goed. Dat is Vitiv haar ultieme belofte aan jou. Daar zetten zij zich dagelijks met veel overgave en passie voor in.

De producten van Vitiv

De producten van Vitiv zijn allemaal biologisch en natuurzuiver. Naast noten en zuidvruchten heeft Vitiv ook vitamines en mineralen in het assortiment, zoals de Mega multi, Vitiv Vitamine C en Vitiv magnesium. Ook levert Vitiv een groot aantal superfoods in gedroogde vorm zoals rode maca, chiazaad, curcuma en moerbeien. Zoals al genoemd, hebben de tabletten van Vitiv geen coating en daardoor geen onnodige zoet-, geur- of smaakstoffen. De tabletten zijn wel glad geslagen en daarom makkelijk door te slikken.

Vitiv online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je Vitiv online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de Vitiv aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.