Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Lucovitaal Verzwaringsnekkussen (1st)

1st
Adviesprijs € 49.99 € 19.30
61% korting

Productomschrijving

Het Lucovitaal Verzwarings nekkussen helpt onder andere om hyperactieve personen te helpen ontspannen. Het kussen is een hulpmiddel dat is ontworpen om druk toe te dienen op de nek en schouders tijdens zitmomenten. Een Verzwarings nekkussen geeft geborgenheid en een veilig gevoel (bij angst) en kalmeert bij onrustigheid. Ideaal geschikt bij ontspanning en goed voor de nek- en schouderspieren. Ook tijdens kantoor / studie voor een betere focus of heerlijk thuis op de bank kan het Verzwarings nekkussen gebruikt worden.

Het Verzwarings nekkussen is verzwaard met hypoallergene korreltjes en stimuleert het lichaam puntsgewijs. Deze druk stimuleert een gewaarwording van aanraking van spieren en gewrichten en geeft diepe ontspanning. De hoes is ook nog eens door de uitzonderlijke pluche/katoen kwaliteit heerlijk zacht. Het kussen kan op de nek en schouders geplaatst worden op bijvoorbeeld de bank, om na een stressvolle of vermoeiende dag weer volledig tot rust te komen. De afmetingen zijn 55 x 55 cm en de buitenkant van het kussen is gemaakt van fluweel pluche.

Gebruik
Voor volwassen en kinderen vanaf 6 jaar. Let op! Het Verzwarings nekkussen niet wassen!

Overige informatie over dit product

Merk
Lucovitaal
SKU
963811
EAN
08713713091419
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95