Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

TastyBasics

Met de koolhydraatarme voeding van TastyBasics kun jij verantwoordelijk genieten van heerlijke en gezonde producten. Ervaar en proef echte voeding: rijk aan vezels en eiwitten, maar weinig koolhydraten en geen toegevoegde suikers. En ook nog eens lekker… Klinkt haast te goed om waar te zijn, toch? Maar het is echt zo! Lees meer…

Koolhydraatarm brood

TastyBasics heeft heerlijk brood met weinig koolhydraten. Zo bevat het TastyBasics amandel brood maar liefst 60% minder koolhydraten dan normaal brood. En TastyBasics lijnzaad brood zelfs 80% minder koolhydraten! Bovendien zijn de broden rijk aan vezels en eiwitten en zitten er geen toegevoegde suikers in. Zo heb je een heerlijke boterham, die gezond is en je maag laat stoppen met knorren!

Koolhydraatarme snacks

Ben jij op zoek naar wat koolhydraatarme snacks? Dan heeft TastyBasics wel wat voor jou! Wat dacht je van twee heerlijke repen. De TastyBasics choco en noten reep is een voedzame reep met cacaostukjes, hazelnoten en amandelen. Deze reep bevat 60% minder koolhydraten dan een gewone reep.

Ook de TastyBasics noten en zaden reep is een lekker tussendoortje. De reep is lekker crunchy en ideaal om je dagelijkse noten en zaden binnen te krijgen. De repen zijn net zoals alle andere producten gemaakt van onbewerkte grondstoffen. Puur genieten dus!

Koolhydraatarme crackers

TastyBasics heeft ook voor bij het ontbijt, de lunch of gewoon als tussendoortje vier soorten crackers met heerlijke variaties. Zo zijn er crackers met zonnebloem- en pompoenpitten, crackers met meerzaden, crackers met kaas en peper en crackers met maanzaad en olijf. Dus genoeg variatie om te kunnen genieten van een koolhydraatarm tussendoortje!

Oja, nog een kleine tip: deze crackers zijn heerlijk met de smeerbare TastyBasics Cacaopasta’s.

Koolhydraatarme pasta

Ook voor het avondeten is TastyBasics uitermate geschikt. Een heerlijke pasta dan wel te verstaan. Ben jij meer fan van tagliatelle of fussili? Jij mag kiezen! De TastyBasics Pasta Tagliatelle en de TastyBasics Pasta Fusilli bevatten 40% minder koolhydraten dan normale pasta’s. De pasta’s zijn bovendien te bestellen in voordeelverpakkingen. Je krijgt dan 6 pakken pasta, maar dan net iets voordeliger.

TastyBasics kopen bij Koopjesdrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je TastyBasics online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door het TastyBasics aanbod. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, bij een bestelling vanaf 75 euro krijgt u gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.