Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Orthica Orthiflor kauw (60kt)

60kt
Adviesprijs € 32.95 € 23.07
30% korting
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Algemeen
Zoek je een gemakkelijk probioticum voor dagelijks gebruik, voor onderweg of voor op reis? Orthiflor Kauw is een smakelijk kauwtablet dat bedoeld is voor het hele gezin. De handige kauwtablet bevat levensvatbare bacteriën uit 6 bacteriestammen. Dit soort bacteriën krijgen we al sinds mensenheugenis via de voeding binnen. Je vindt ze in grote getale in producten als yoghurt, soja, zuurkool en bier. De kauwtablet heeft een lekkere zwarte bessensmaak en is gezoet met de natuurlijke zoetstof xylitol. Geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar, ook voor vegetariërs. Ter ondersteuning van de weerstand bevat Orthiflor Kauw vitamine D3.

Orthiflor Kauw is gemakkelijk in gebruik, want er is geen water nodig voor inname. De aanbevolen dosering is 1 kauwtablet per dag, met een maximale dosering van 2 kauwtabletten per dag (voor een korte periode. Overschrijd de maximale dosering niet. Orthiflor Kauw neem je het liefst op een lege maag, bijvoorbeeld voor het ontbijt of ’s avonds vlak voor het slapen gaan. Orthiflor Kauw is vrij van gluten, lactose, soja-eiwit, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Gebruik
De aanbevolen dosering is 1 kauwtablet per dag. Bij voorkeur innemen op een lege maag. De maximale dosering is 2 kauwtabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De maximale dagdosering niet overschrijden. Bevat zoetstof. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Samenstelling per dagdosering van 1 kauwtablet   % RI*
Bacteriepreparaat met    
in ongeveer gelijke verhoudingen: 4,0 x 109 kve*  
- Bifidobacterium animalis    
- Bifidobacterium bifidum    
- Lactobacillus acidophilus¹    
- Lactobacillus acidophilus²    
- Lactobacillus paracasei    
- Lactobacillus salivarius    
Vitaminen    
vitamine D3 (cholecalciferol) (200ie) 5 mcg 100
*kve = kolonievormende eenheden (levensvatbare bacteriën)    
¹,² van deze bacteriën zijn verschillende typen gebruikt

Bevat geen
Synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers.

Ingredienten
Zoetstof (xylitol), bacteriecultuur, antiklontermiddel (siliciumdioxide, magnesiumstearaat), aroma met zwarte bessen smaak, vitamine D3 (cholecalciferol)

Fabrikant
Orthica
Antwoordnummer 1733
1300 WE  Almere

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.



Overige informatie over dit product

Merk
Orthica
SKU
947978
EAN
8714439573968
Inhoud
60kt

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95