Test alert message!
A.Vogel Boldocynara tabletten bevatten een combinatie van de extracten van artisjok, mariadistel, boldo, pepermuntplant en paardenbloem. Paardenbloem ondersteunt de reinigende werking van de lever. Ook ondersteunt de Paardenbloem het functioneren van de maag, bijvoorbeeld bij een vol gevoel in de maag na het eten.
De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:
- Paardenbloem is goed voor de lever en de maag, bijvoorbeeld bij een vol gevoel in de maag na het eten
- 100% natuurlijk
Vol gevoel in de maag na het eten
Gezond eten is belangrijk. Dat betekent onder meer voldoende groenten en fruit nuttigen en niet té veel vet naar binnen werken. Met name onze lever vaart daar wel bij. Maar de boog kan niet altijd gespannen zijn en dus krijgen we, tijdens feestjes of etentjes bijvoorbeeld, best wel eens te veel vet binnen. En ook de drukte van alledag wil een gezonde maaltijd nog wel eens in de weg staan. Veel mensen hebben na vet eten een vol gevoel in de maag, wat er op kan duiden dat de gal en de lever wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. U kunt de lever dan extra ondersteunen met A.Vogel Boldocynara. Boldocynara bevat de extracten van de Paardenbloem, die de reinigende werking van de lever ondersteunen. Ook ondersteunt deze plant het functioneren van de maag.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder