Test alert message!

OPC–Quatro Botanic

VOLLEDIG PLANTAARDIGE POLYFENOLENFORMULE, 90 CAPSULES, VEGETARISCH

MEER DAN OPC ALLEEN!

SAMENSTELLING

2 capsules (dagdosering) bevatten per capsule
Plantenextracten :
Groene thee (Camelia Sinensis),
gestandaardiseerd op 50% theepolyfenolen
35% cathechinen en 15% EGCG (EpiGalloCatechineGallaat)
400 mg 200 mg
OPC - Druivenpittenextract (Vitis Vinifera) 100 mg50 mg
gestandaardiseerd op 95%  proanthocianidines
Blauwe bosbes (Vaccinium Myrtillus—Bilberry),
gestandaardiseerd op 5% anthocyanidines 100 mg50 mg
Granaatappel (Punica Granatum—Pomegranate)
gestandaardiseerd op 40% ellaginezuur 100 mg 50 mg

Hulpstoffen: Natuurlijke vulstof: amylum solani (aardappelzetmeel), Vegetarische capsule: hydroxypropylmethylcellulose, Antiklontermiddelen: tricalciumfosfaat, oleum helianthus annuum (zonnebloemolie).

Vrij van: gist, melk, lactose, suiker, soja, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen, gluten en de meeste bekende allergenen.

Gebruik: 1-2 capsules dagelijks bij de maaltijd, tenzij anders voorgeschreven. Dit is een modulair product dat past in de Alfytal modulesuppletielijn, maar is ook onafhankelijk daarvan te gebruiken. Door de modulaire opbouw van deze serie supplementen beperkt u ongewenste overlappingen. De dosering van de vitamines en mineralen is zodanig gekozen dat de kans op overdosering minimaal is indien dit product wordt gebruikt in combinatie met een multivitamine uit module 1 en/of een multimineraal uit module 2. Droog en koel bewaren, buiten bereik van kinderen. Niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar. Een voedingssupplement is geen vervanging van een volwaardige voeding. Verpakking bevat drooghoudzakje - niet voor consumptie.

Kenmerken: OPC-Quatro bevat vier natuurlijke gestandaardiseerde planten- en fruitextracten die samen een rijke bron vormen van polyfenolen. OPC-Quatro kan worden gebruikt naast de Oxi-Protector (Medium) - er zijn geen overlappingen - maar kan ook los daarvan worden toegepast. OPC-Quatro is door de toevoeging van groene thee-, blauwe bosbessen- en granaatappelextract meer dan OPC alleen. In totaal bevat 1 capsule maar liefst 170 mg polyfenolen. Geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder