Test alert message!

Insecten kunnen het je zomers soms knap lastig maken. 's Nachts word je 'opgegeten' door de muggen. Overdag moet je weer op je hoede zijn voor wespen, bijen en horzels die plotseling hun vlijmscherpe angel in je huid steken. Insectenbeten en -steken kunnen een hevige jeuk veroorzaken. Picadura Voor-de-beet spray voorkomt insectenbeten en -steken. De huis insprayen en uitsmeren.


Waarom bijten of steken ze?

De Hollandse mug bijt je niet voor de lol. In je bloed zitten voedingsstoffen die nodig zijn om de eitjes te kunnen laten rijpen. Het zijn dan ook de vrouwtjes muggen die als de grootste lastpakken beschouwd kunnen worden. Bijen, wespen en horzels steken meestal uit zelfverdediging. Ze vallen je pas aan wanneer je een slaande beweging naar ze maakt. Het is dan ook verstandig om tijdens de zomermaanden altijd en overal Picadura Voor-de-beet spray bij de hand te hebben.

- Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid

- Zuivert de huid

- Hygiënische toepassingWerkzamestoffen

Goudsbloem olie

Jojoba olie

Perzikpitolie

Tarwekiemolie

Lavendel

Citroen

Eucalyptus

Tea tree

Pepermunt

MentholIngredienten

Brassica Campestris Oleifera Oil, Prunus Persica Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Oil, Glycine Soja Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Mentha Peperita Oil, Eucalyptus Globulus Oil, Menthol,

Triticum Vulgare Germ Oil, Cupressum Sempervirens Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Pelargonium Capitatum Oil, Linalool, Eugenol, Limonene, Citronellol, Calendula Of cinalis Oil, Geraniol, Tocopherol, Eugenia Caryophyllus Leaf Oil.Allergenen

Lavendel

Citroen

Eucalyptus

Tea tree

Pepermunt

MentholGebruik

Picadura Voor-de-beet spray aanbrengen op de huid.Bewaren op kamertemperatuur.Waarschuwingen

Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Vermijdt contact met de ogen. Indien dit product in de ogen komt, uitspoelen met schoon water.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder