Test alert message!

Veel vrouwen hebben in verschillende leeftijdsfasen te maken met problemen afkomstig van de urinewegen en de blaas. De combinatie van D-Mannose met vitamine C is bewust gekozen. De D-Mannose is een suiker met de bijzondere eigenschap dat ervoor zorgt dat de Eschericia coli bacterie zich niet kan hechten aan de wand van de blaas. Bovendien kan de E.coli zelf ook niet goed tegen de D-Mannose.


Aanbevolen dosering : Minimaal 1x daags, maximaal 2x daags.


Aandachtspunten : Mocht uw medicatie van uw arts/behandelaar veranderen, neem dan contact op met uw behandelend Care for Women specialiste over dit product. Bij besmetting met Corona adviseren wij u contact op te nemen met uw huisarts om af te stemmen of u deze behandeling voort kunt zetten.


Samenstelling
D-Mannose 500 mg
Vitamine C 80 mg 100%

Hulpstoffen : Isomalt (bindmiddel) Microcrystalijne cellulose (vulmiddel) Ascorbinezuur Silicium dioxide (anti-klontermiddel) Magnesiumstearaat (anti-klontermiddel)rmatie Folder – Women’s D-Mannose


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder