Test alert message!

Women’s Power Boost


De Women’s Power Boost is een speciaal door Care for Women ontwikkelde ijzerformule die vooral bedoeld is bij klachten van ernstige vermoeidheid, waarbij het vermoeden bestaat dat dit door een ijzertekort veroorzaakt wordt. De IJzerbisglycinaat in de Power Boost is een zeer goed opneembare, organische vorm van ijzer. De Power Boost is mild voor de maag en geeft meestal geen aanleiding tot obstipatie (verstopping van de ontlasting).


Vermoeidheid door ijzertekort gaat vaak ook gepaard met tekorten aan de kant van de B12, B6 en de foliumzuur. Ook deze zijn in deze unieke formule toegevoegd.Samenstelling per tablet
Foliumzuur 200 mg 100%
Vi tamine C ( Ascorbinezuur) 100 mg
Vitamine B12 (Cyanocobalamine) 50 mcg 2000%
N-Acetyl L-cysteïne 50 mg
L Histidine (L-Histidine HCI) 50 mg
IJzer (ijzerbisglycinaat) 25 mg 179%
Vitamine B6 (Pyridoxaal-5-fosfaat) 2 mg 71%

Hulpstoffen : Vulmiddel (Cellulose), antiklontermiddel (Vegetarische magnesiumstearaat), antiklontermiddel (Silica).


Aanbevolen dosering : Niet vaker dan 1x per dag of mogelijk om de dag doseren.
Bij voorkeur innemen tijdens de maaltijd met voldoende anti-oxidatieve voedingsmiddelen.
Niet tegelijk innemen met cafeïnerijke dranken (koffie, thee) of chocola, melk, fytaan rijke producten.


Bijwerkingen : IJzersuppletie is veilig in de aangegeven doseringen gedurende een beperkte tijd (tot het ijzergebrek is opgeheven). Een langdurig te hoge inname van ijzer kan schadelijk zijn voor de gezondheid en dient vermeden te worden. Overleg hierover met uw Care for Women specialiste.


Aandachtspunten : Mocht uw medicatie van uw arts/behandelaar veranderen, neem dan contact op met uw behandelend Care for Women specialiste over dit product. Bij besmetting met Corona adviseren wij u contact op te nemen met uw huisarts om af te stemmen of u deze behandeling voort kunt zetten.


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder