Test alert message!

Veel vrouwen hebben last van een onbalans van de darmflora. Hierdoor treden klachten op als winderigheid, opgeblazen gevoel, buikpijn, krampen, constipatie / diarree, eczeem, verstoring van de vaginale flora etc.


De Women’s ProBiotics is momenteel een van de beste probiotica in de markt. Het bevat maar liefst 10 verschillende stammen, welke allen positief vermeld worden in het grote review onderzoek wat gedaan is met probiotica.


Bovendien is deze probioticum beter en hoger gedoseerd dan andere probiotica. Dat is ook nodig want bacteriën kennen zeer veel verschillende vormen.
Samenstelling per capsule
Flora Mix
Bf Animalis animalis
Bf Animalis lactis
Bf Infantis
Bf bifidum
Enteroccocus faecium
Lb acidophilus
Lb casei
Lb plantarum
Lb rhamnosus
Lb sal ivarius 300 mg
Lb Lactis

Hulpstoffen: vulmiddel (Cellulose), antiklontermiddel (Sillica), antiklontermiddel (Vegetarische Magnesiumstearaat), HPMC vegacapsule (vegetarisch)


Aanbevolen dosering : 1 capsule per dag. Innemen met water. Dagelijkse inname iedere dag op hetzelfde tijdstip.


Aandachtspunten : Mocht uw medicatie van uw arts/behandelaar veranderen, neem dan contact op met uw behandelend Care for Women specialiste over dit product. Bij besmetting met Corona adviseren wij u contact op te nemen met uw huisarts om af te stemmen of u deze behandeling voort kunt zetten.


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder