Test alert message!

Epigenar PEO® Zwartebessenzaad olie - Vetzurenpreparaat
Verkregen door superkritische CO2 extractie

PEO® is de afkorting voor Parent Essential Oil. Hiermee worden oliën bedoeld die niet-geoxideerd zijn o.a. door het verwerkingsproces. Dat lukt het beste door gebruik te maken van de superkritische CO2 extractie methode, wat bij lage temperatuur, milieuvriendelijk en zuurstofvrij plaatsvindt. Deze PEO zwartebessenzaad olie bevat niet geoxideerde omega-3 en omega-6 oliën in de juiste verhouding tot elkaar, namelijk 1:3.

Samenstelling per dagdosering van 4 vegicaps:
2.000 mg PEO zwartebessenzaad olie

Ingredienten
zwartebessenzaadolie, vegicapsule (gemodificeerd maïszetmeel, glycerol, carrageenan, dinatriumfosfaat) en antioxidant (rozemarijnextract in zonnebloemolie).

Gebruik
De eerste 20 tot 40 dagen als start dosering: 2x daags 3 capsules. Hierna als onderhoudsdosering: 2x daags 2 capsules tijdens de maaltijd.

Voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder, de helft van bovengenoemde dosering.

Niet geschikt voor kinderen t/m 4 jaar.

Exclusief distributeur
TS Products
Gelreweg 9
3843 AN  Harderwijk

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder