Test alert message!

Zwarte bessenzaadolie ( parent oil )


Vetzurenpreparaat


Samenstelling per dagdosering van 4 vegicaps:

3000 mg Zwartebessenzaaadolie (ribes nigrum) uit Finland.


Geproduceerd door unieke CO-2 extract bij lage temperatuur en zuurstofvrij waardoor oxidatie wordt tegengegaan. Het resultaat is een ultranatuurlijke samenstelling rijk aan niet geoxideerde omega -3 en -6 vetzuren in de juiste verhouding tot elkaar (1:3)


Ingredienten

Zwartebessenzaaadolie, vegicapsule(gemodificeerd maiszetmeel, glycerol), en antioxidant (rozemarijnextract in zonnebloemolie).


Gebruik

Tweemaal daags 2 capsules, bij voorkeur tijdens de maaltijd.


Niet geschikt voor kinderen t/m 4 jaar.


Exclusief distributeur

TS Products

Gelreweg 9

3843 AN  Harderwijk


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder