Test alert message!

Ontdek de vele voordelen van een nieuwe generatie tampons. Gynotex tampons bieden optimale zekerheid, maximale hygiene en draagcomfort. Gynotex tampons zijn ontwikkeld op basis van actuele wetenschappelijke gegevens uit de gynaecologie.

Gebruik
1. Was grondig uw handen voordat u de tampon inbrengt of verwijderd.
2. Haal de Gynotex tampon uit de verpakking.
3. Het wordt aanbevolen enig glijmiddel aan te brengen of de tampon met schoon/steriel water te bevochtigen en vervolgens goed uit te knijpen om het absorptievermogen te behouden.
4. De tampon kan het beste in staande houden worden ingebracht waarbij bijvoorbeeld een been op een stoel kan worden geplaatst.
5. Plaats de middelvinger op het midden van een van de plattekanten.
6. houdt de schaamlippen met de andere hand open en duw de tampon tot achter in de schede. Zorg dat de tampon stevig contact komt met de baarmoedermond.
7. De Gynotex tampon kan maximaal acht uur worden gedragen. Het is echter aan te bevelen de tampon tussen de vier en zes uur te vervangen.
8. Door de wijs- en middelvinger als een pincet te gebruiken kan de tampon worden verwijderd. Als dit moeilijkheden oplevert, is het aan te bevelen om te hurken. De diepte van de schede wordt hiermee verkleind
9. Bij gebruik van de Gynotex Soft-Tampon tijdens de zwangerschap, raadpleeg uw gynaecoloog of huisarts.

De goede werking van de Gynotex Soft-Tampon wordt alleen gegarandeerd bij éénmalig gebruik. Hergebruik kan tot ernstige aandoeningen leiden.

Fabrikant
Gynotex
Postbus 58
5060 AB Oisterwijk

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder