Test alert message!

Droge hoest & keelpijn

Last van droge hoest en keelpijn? Natterman Droge hoest en Keelpijn siroop is een medisch hulpmiddel gebaseerd op het actieve ingrediënt Polysac-Active™ voor de behandeling en preventie van droge hoest en verlichting van keelpijn. Polysac-Active™ creëert een beschermende filmlaag achter in de keel. Het verzachtende effect geeft snel een gevoel van verlichting van droge hoestsymptomen en keelpijn. De siroop beschermt de slijmvliezen van de mond en keelholte tegen verdere irritatie. Door de keel te verzachten wordt de frequentie en ernst van de hoest verminderd en de hoestcyclus onderbroken.

Natterman Droge hoest en Keelpijn 2in1 siroop met het actieve ingrediënt Polysac-ActiveTM voor de behandeling en preventie van droge hoest en verlichting van keelpijn. Polysac-ActiveTM, een op honing gebaseerd extract, creëert een beschermende filmlaag achter in de keel. Het verzachtende effect geeft snel een gevoel van verlichting van droge hoestsymptomen en keelpijn. De siroop beschermt de slijmvliezen tegen verdere irritatie. Door de keel te verzachten wordt de frequentie en ernst van de hoest verminderd en de hoestcyclus onderbroken.

De voordelen van Natterman :

  • Werkt direct
  • Verlicht droge en kriebelhoest
  • Verzacht de keelpijn
  • Vermindert de hoest en doorbreekt de hoestcyclus.

Gebruik:

Dosering: * Kinderen van 3-6 jaar: 2-4 keer per dag 5 ml * Kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen: 3-5 keer per dag 10 ml. Alleen voor oraal gebruik. Schudden voor gebruik. Niet geschikt voor diabetici.Niet gebruiken bij:* Bij overgevoeligheid van één van de bestanddelen * Bij een chronische hoest, chronische hoest, astma, emfyseem, chronische obstructieve longziekte (COPD) of wanneer er veel slijm wordt geproduceerd met de hoest * Wanneer aanhoudende en terugkerende hoest wordt veroorzaakt door maagklachten


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder