Test alert message!

Kalium chloratum D6 SchusslerHomeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.Samenstelling per tablet

Kalium chloratum D6     250 mgHulpstoffen:

melksuiker (lactose), calciumbehenaat en aardappelzetmeel.Allergeneninformatie

Bevat lactose.


Gebruik

Tenzij anders voorgeschreven:

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar:

3 x daags 2 tabletten in de mond laten smelten en doorslikken, zo nodig tot 7 x daags 2 tabletten extra, met een maximum van 20 tabletten per dag.

Kinderen van 6 - 12 jaar: 

3 x daags 1 tabletten in de mond laten smelten en doorslikken, zo nodig tot 7 x daags 1 tabletten extra, met een maximum van 10 tabletten per dag.

Indien de klachten aanhouden gedurende het gebruik van dit homeopathisch geneesmiddel wordt u aangeraden een arts te raadplegen.


Wanneer u de tabletten vergeten bent in te nemen, neem dan geen extra dosis, maar neem de eerstvolgende dosis op de gebruikelijke tijdstip.


Er zijn geen nadelige effecten te verwachten na het stoppen van de behandeling.


Er zijn geen bijwerkingen gekend. Indien u het vermoeden heeft dat er  bijwerkingen zijn opgetreden na inname van dit geneesmiddel, informeer dan uw arts of apotheker.


Verantwoordelijk voor in de handel brengen

TS Products 

Gelreweg 9

3843 AN Harderwijk


 


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder