Test alert message!

L-Theanine Forte 200 mg - Aminozuurpreparaat


- Het beste en zuiverste L-Theanine extract wereldwijd verkrijgbaar

- Food Ingredient Research Award

- 100% natuurlijke hulpstoffen

- Geschikt voor veganisten


Samenstelling per dagdosering 1 vegicap:

L-Theanine extract (Suntheanine®) (uit groene thee bladeren)    200 mg


Suntheanine® is een geregistreerd handelsmerk van Taiyo International®Ingrediënten:

L-Theanine, vegetarische pullulan capsule, rijstextract en rijstconcentraat.Geschikt voor vegetariërs en veganisten.Gebruik

1 tot 2 capsules per dag tussen de maaltijden door met water innemen. Minimaal een half uur voor, 2 uur na de maaltijd of voor het slapen gaan. Vermijd gebruik tijdens de zwangerschap of borstvoeding.


Fabrikant

Proviform

Postbus 92

4600 AB Bergen op Zoom


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder