Test alert message!

Is een natuurlijke rustgever. Verhoogt de concentratie en het geheugen. Remt hyperactiviteit bij kinderen. Meddha bevat een combinatie van Acorus calamus en Centella asiatica. Deze combinatie staat bekend om een significante verbetering van het geheugen. 


Ingredienten per capsule

Centella asiatica 80 mg
Emblica officinalis 80 mg
Convolvulus pluricaulis 59 mg
Withania somnifera 59 mg
Asparagus racemosus 40 mg
Glycyrrhiza glabra 40 mg
Acorus calamus 10 mg
Emblica officinalis (vulstof) 92 mgGebruik:

2 maal daags 1 capsules met warm water innemen voor de maaltijd


Distributeur:

Surya Products BV

Haarstraat 46

4176 BL Tuil


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


08-2015


 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder