Test alert message!

Tasectan is een effectief* medisch hulpmiddel tegen diarree dat de fysiologische functies van de darmwand herstelt.


Diarree is dunne, waterige ontlasting, die het gevolg is van een acute infectie van de darmwand. Diarree wordt veroorzaakt door een virus, bacterie of parasiet, die zich nestelt in de darmwand.

Soms kan diarree gepaard gaan met misselijkheid, overgeven en soms zelfs met koorts. Als afweerreactie van het lichaam worden de darmen actiever. De darmbewegingen worden verhoogd om de indringers te verwijderen uit de darmwand en het lichaam.


Bij diarree verliest het lichaam veel vocht. De darmwand kan namelijk niet voldoende vocht opnemen waardoor de vochthuishouding van het lichaam wordt verstoord. Zorg dat u méér drinkt dan gebruikelijk om uitdroging te voorkomen. Vooral baby’s, jonge kinderen en ouderen kunnen snel uitdrogen.


Samenstelling:

gelatinetannaat.


Dosering:

Kinderen van 0 tot 3 jaar: 1 sachet om de 6 uur totdat de symptomen zijn verdwenen.

Kinderen van 3 tot 14 jaar: 1 tot 2 sachets om de 6 uur totdat de symptomen zijn verdwenen.Niet gebruiken

- bij overgevoeligheid voor gelatinetannaat of een van de overige ingredienten.Waarschuwingen

- Het is niet nodig om voor gebruik een arts te raadplegen. Wij raden u echter aan uw arts te raadplegen bij ernstige of langdurige symptomen of indien u twijfelt aan de diagnose diaree, met name bij kinderen tot 3 jaar en ouderen.

- Met name in combinatie met andere symptomen raden we u aan een arts te raadplegen in geval van diarree bij kinderen jonger dan 3 jaar.

- Bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing zijn geen bijwerkingen bekend. Het wordt afgeraden het product tijdens de zwangerschap of in de eerste maanden van de borstvoeding te gebruiken. Raadpleeg voor gebruik in ieder geval altijd uw arts.Bewaaradvies

Bewaaren bij kamertemperatuur, en niet in de buurt van een warmtebron.

Niet invriezen.

Buiten het bereik van kinderen houden.


Distributeur

Forest Healthcare BV

Franciscusweg 277,

1216 SG Hilversum


 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder