Test alert message!

Nervositeit? Spanning? Slaapmoeilijkheden? En alles al geprobeerd?


Valdispert 450 mg is een volwaardig en 100% natuurlijk geneesmiddel dat geen gewenning geeft.

RVG 110616 UAD


Nervositeit en spanning kunnen ervoor zorgen dat u moeite hebt met in slaap vallen en vaak wakker wordt, omdat u niet kunt ontspannen. Terwijl een goede nachtrust juist zo belangrijk is voor het lichaam om te herstellen. Valdispert 450 mg heeft een ontspannend en rustgevend effect.


Het verlicht lichte nerveuze gevoelens en bevordert een ontspannen slaap. Valdispert 450 mg heeft een wetenschappelijk en klinisch bewezen werking. Belangrijk is dat het product geen gewenning geeft en dus met een gerust gevoel gedurende langere tijd gebruikt kan worden.


Toepassing

Bij spanning, nervositeit en slaapproblemen.


Werkstof

Ieder tablet bevat een hoge dosering Valeriaanwortelextract, namelijk 450 mg. Valeriaanwortel is een natuurlijk extract dat al meer dan 2000 jaar gebruikt wordt voor de kalmerende eigenschappen. De werking is wetenschappelijk bewezen.


Gebruiksaanwijzing

- Bij nervositeit: 3 maal daags 1 tablet met water innemen

- Bij slaapproblemen: een half uur voor het slapen gaan 1 tablet met water innemenValdispert 450 mg is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.


Vergunninghouder:

Vemedia BV

Verrijn Stuartweg 60

1112 AX Diemen

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder