Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Prodent Tandpasta menthol power (75ml) (75ml)

75ml
Adviesprijs € 2.29 € 1.19
48% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Prodent Menthol Power Tandpasta met munt en eucalyptus zorgt voor een extreem frisse adem. De tandpasta biedt bovendien meervoudige bescherming om je tanden sterk en gezond te houden. Menthol Power tandpasta beschermt je tanden tegen gaatjes en verborgen suiker(zuren), versterkt het tandglazuur en zorgt voor langdurige frisheid. Gezonde tanden zijn een essentieel onderdeel van je welzijn en gezondheid. Poets je tanden daarom twee keer per dag met Prodent Menthol Power tandpasta om gaatjes te helpen voorkomen. Beschermt tegen tanderosie en versterkt je tandglazuur Tandplakbacteriën zetten suikers en zetmeel uit onze dagelijkse voeding om in zuren die het tandglazuur kunnen aantasten. Zo kunnen gaatjes in het glazuur ontstaan. Daarnaast kunnen de zuren in voedingsmiddelen met een lage pH, zoals fruit en frisdrank, slijtage aan het glazuur veroorzaken. Dit wordt tanderosie genoemd. Prodent bevat ActiFluor dat je gebit beschermt tegen tanderosie en het glazuur versterkt door het harder te maken. Hierdoor is je gebit beter bestand tegen gaatjes. Prodent heeft daarnaast een extreem frisse smaak, die zorgt voor een extra frisse adem. Prodent Menthol Power biedt dus de bescherming die je gebit nodig heeft, en bezorgt je ook nog een extra frisse adem. De voordelen van Prodent Menthol Power Tandpasta: • Helpt beschermen tegen gaatjes en tanderosie • Beschermt en versterkt het glazuur • Met munt en eucalyptus voor een extra frisse adem • Met viervoudige werking voor schone tanden en een frisse adem • Deze tandpasta helpt beschermen tegen gaatjes en verborgen suiker(zuren) • Met fluoride, helpt je tanden te beschermen bij twee keer poetsen per dag Advies Gebruik voor kinderen van 6 jaar of jonger niet meer tandpasta dan de grootte van een erwt. Zorg dat ze zo min mogelijk tandpasta inslikken. Raadpleeg een (tand)arts als je kind fluoride in een andere vorm gebruikt. Geadviseerd wordt het aantal eet-/drinkmomenten tot 7 per dag te beperken. Poets minimaal 2 keer per dag je tanden en vervang elke 3 maanden je tandenborstel. Ga regelmatig naar de tandarts.

EAN(s): 8720181091872

Overige informatie over dit product

Merk
Prodent
SKU
230514
EAN
8720181091872
Inhoud
75ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95