Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Roxasect Mottenpapier (2st)

2st
Adviesprijs € 6.99 € 4.69
33% korting
Webshop keurmerk
Instructies & waarschuwingen
  • Lange termijn gezondheidsgevaarlijk | Kan de vruchtbaarheid of het ongeboren kind schaden, kan kanker, allergieën of astmasymptomen veroorzaken of organen beschadigen.
  • Past door brievenbus | U hoeft niet thuis te zijn bij bezorging.

Productomschrijving

Stekker tegen muggen navul

Roxasect Stekker tegen muggen navul - Biocide 14480N

Bestrijdt muggen effectief
Langdurige werking: 36 dagen

Wettelijke gebruiksvoorschrift
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van muggen in ruimten bestemd voor het verblijf van mensen. De gebruiksaanwijzing zoals opgenomen

Samenstelling
Prallethrin 6.4 g/l (0,87%) v/w
Koolwaterstoffen, C11-C14, n-alkanen, isoalkanen, cyclische verbindingen, <2% aromatische verbindingen

Gebruiksaanwijzing
Controleer vooraf of het voltage )230V' aanwezig is. Verwijder de draaidop van het flesje en draai het flesje in zijn geheel in de stekker totdat het flesje vast zit. Plaats de stekker in het stopcontact. De stekker kan, indien gewenst, 90 graden gedraaid worden. De rode schakelaar dient zich echter altijd aan de bovenkant te bevinden. De stekker moet met de schakelaar aan- en uitgezet worden. Overdag de stekker uitzetten. De stekker niet met natte handen of metalen voorwerken aanraken en niet bedekken met een natte doek of ander materiaal. De stekker werkt in een ruimte van ongeveer 30m2. Niet gebruiken in slaapkamer van kinderen jonger dan 2 jaar.

Belangrijk
Rondom de stekker altijd 50cm vrijhouden en als afstand tot het plafond minimaal 1 meter aanhouden. Het flesje ten alle tijden rechtop gebruiken en rechtop bewaren. Wanneer de stekker voor langere tijd niet gebruikt wordt, verdient het aanbevoleing de flesje te voorzien van de afsluitdop en in het donker te bewaren.

Ben jij helemaal klaar met al die muggen die met hun gezoem en muggensteken je kostbare nachtrust verstoren? De Roxasect Muggenstekker navulling biedt uitkomst door muggen effectief en langdurig te bestrijden. De Anti-Mug stekker beschermt tegen de overlast van muggen in woonruimtes. Je kunt zelfs slapen met de ramen open, want de muggen komen niet meer binnen omdat de actieve stof ook een zeer sterk afwerende werking heeft. Je kunt dus weer heerlijk genieten van je nachtrust.

De voordelen van Roxasect Muggenstekker Navulling:

  • Bestrijdt muggen effectief (zelfs met de ramen open)
  • Langdurige werking van 36 dagen per flesje
  • Bewezen effectief
  • Ook handig om mee te nemen op vakantie
  • Het flesje is handig te vervangen met een navulling

Gebruik:

Gebruiksaanwijzing: - Controleer vooraf of het juiste voltage (230V) aanwezig is -Verwijder de draaidop van het flesje en draai het flesje in zijn geheel in de stekker totdat het flesje vast zit - Plaats de stekker in het stopcontact - De stekker kan, indien gewenst, 90 graden gedraaid worden. De rode schakelaar dient zich echter altijd aan de bovenkant te bevinden - De stekker moet met de schakelaar aan-en uitgezet worden. De aanbeveling is om 2 uur voor het slapen gaan de stekker al aan te zetten. Overdag de stekker uitzetten - De stekker niet met natte handen of metalen voorwerpen aanraken en niet bedekken met een natte doek of ander materiaal - De stekker werkt in een ruimte van ongeveer 30m3 - Niet gebruiken in slaapkamers van kinderen jonger dan 2 jaar. Samenstelling: Prallethrin (6,7 g/L (0,87% ww). Inhoud: 1x flesje 360 uur / 30 m2. De Roxasect Anti-Mug stekker is ook verkrijgbaar in: - Startverpakking: 1 stekker en 1 flesje 360 uur/30m2 - Voordeelverpakking; 1 stekker en 2 flesjes 2x 360 uur/ 30m2


Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Overige informatie over dit product

Merk
Roxasect
SKU
887399
EAN
8711744034856
Inhoud
2st
Verboden België
Ja

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95