Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Sebamed Iedere dag shampoo (200ml)

200ml
Adviesprijs € 5.99 € 3.89
35% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Anti-roos shampoo

Reinigt haar en hoofdhuid op milde wijze. Bevat Piroctone Olamine dat zorgt voor de bestrijding van bacterieën die roos veroorzaken en zorgt voor verlichting van de irritatie. De pH waarde van 5.5 versterkt de weerstand van de huid, waardoor de kans op irritatie, infectie en allergie vermindert. Zo blijft de hoofdhuid gezond en in topconditie.

Ingrediënten:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Glucoside, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Chloride, Sodium Lactate, Hydroxypropyl Oxidized Starch PG-Trimonium Chloride, Piroctone Olamine, Glycol Distearate, Cocamidopropyl Betaine, Laureth-4, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate.
Gebruik
Aanbrengen op vochtig haar goed in schuimen en uit spoelen.

Sebamed Anti-Roos Shampoo reinigt haar en hoofdhuid op milde wijze. Wanneer de hoofdhuid zich (te snel) vernieuwt kan er overmatige huidschilfering ontstaan tussen de haren: roos. Naast dat roos kan zorgen voor een jeukende huid, zijn witte schilfertjes in je haar en op je kleding ook niet fijn. Het werkzame bestanddeel Piroctone Olamine houdt roos goed onder controle: na 14 dagen al 50% minder roos. De extra milde, reinigende samenstelling helpt jeuk en irritatie van de hoofdhuid te verminderen. De shampoo is 100% zeepvrij en de huidneutrale pH-waarde van 5,5 versterkt de natuurlijke beschermingslaag van de hoofdhuid en helpt de haarstructuur te beschermen. Zo blijft de hoofdhuid gezond en in topconditie. Ontwikkelt door en met dermatologen. Dermatologisch/klinisch getest.

Gebruik:

Breng aan op nat haar en masseer de hoofdhuid zachtjes. Goed uitspoelen. Zo nodig herhalen.


Dit product bevat een stof die (ook) gebruikt wordt als biocide.
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Overige informatie over dit product

Merk
Sebamed
SKU
649827
EAN
4103040117977
Inhoud
200ml
Verboden België
Ja

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95