Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Homeopathie & Kruiden

Homeopathie is een alternatieve geneeswijze uit de 19e eeuw, ontwikkeld door de Duitse arts en scheikundige Samuel Hahnemann. Bekende producenten van homeopathische middelen zijn A.Vogel, Heel, Sanopharmen VSM. Gerelateerd aan de homeopathie zijn de zogenaamde Schüssler celzouten, verkrijgbaar van Pfluger (meer informatie hierover in onze blog). Niet direct gerelateerd aan de homeopathie maar in sommige opzichten wel vergelijkbaar zijn de Bach bloesemremedies (bekend van de Rescue Remedy).

Lees meer
Filteren
Merk
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
Geur
Doelgroep
Type
Geschikt vanaf
Opties
Serie
2793 artikelen

Kruidengeneeskunde (fytotherapie en ayurveda)is het ondersteunen van de gezondheid door toepassing van plantaardige middelen. Bekende producenten van kruidencapsules zijn Arkocaps (Arkopharma), Vitotaal en Bloem. Kruidenthee is er van o.a. Piramide, Pukka en Yogi Tea. Kun je het gewenste product hier niet vinden? Kijk dan bij voedingssupplementen.

Homeopathie voor kinderen

Van VSM zijn een aantal milde producten voor jonge kinderen verkrijgbaar, waaronder de bekende Chamodent en Nisykind druppels. Zo zijn er ook de A.Vogel Junior formules, waaronder de Echinaforce kauwtabletten met vitamine C en echinacea extract (rode zonnehoed).

Ayurvedische formules

Ayurveda is de traditionele Indiase gezondheidsleer. Bekende ayurvedische producenten zijnHolisan, Himalaya, Organic India en Ayurveda Health.