Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Hoestdrank

Filteren
Merk
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Geur
Type
Geschikt vanaf
Serie
59 artikelen

Hoestdrank

Heb je last van een vervelende hoest? Hoestdrank zou kunnen helpen om verlichting te bieden. Een hoest kan verschillende oorzaken hebben, zoals een verkoudheid, griep of irritatie van de luchtwegen. Bij Koopjesdrogisterij.nl vind je een breed assortiment aan hoestdranken die mogelijk kunnen helpen bij het verminderen van hoestklachten. Of je nu op zoek bent naar een droge hoestsiroop, een slijmoplossende hoestdrank of een verzachtende keelspray, wij hebben verschillende producten waaruit je kunt kiezen. Neem snel een kijkje in ons assortiment en ontdek welke hoestdrank jou zou kunnen helpen om weer vrijer te ademen.

Hoestdranken

Bij Koopjesdrogisterij.nl vind je een uitgebreid assortiment aan hoestdranken die mogelijk kunnen helpen bij het verlichten van verschillende soorten hoestklachten. Van droge hoestsiropen tot slijmoplossende hoestdranken, we hebben diverse producten die jou zouden kunnen helpen om weer vrijer te ademen. Daarnaast bieden we ook verzachtende keelsprays die specifiek gericht zijn op het kalmeren van de geïrriteerde keel. Of je nu last hebt van een kriebelhoest of vastzittend slijm, onze hoestdranken en keelsprays zouden kunnen helpen om de symptomen te verlichten. Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek welke optie het beste bij jou past.

Keelsprays

Als je last hebt van een geïrriteerde keel, kunnen keelsprays mogelijk verlichting bieden. Bij Koopjesdrogisterij.nl hebben we een ruime selectie aan keelsprays die speciaal zijn ontwikkeld om de geïrriteerde keel te kalmeren. Ons assortiment bevat verschillende merken en varianten, zoals Physalis Eucalyforce keelspray bio, Weleda Salie keelspray bio, Heel Vinceel H mond & keelspray, Coldner Keelspray, A.Vogel Keelspray, Hoestdrankmakers Honing & althea keelspray en Puressentiel Ademhaling keelspray. Deze producten bevatten ingrediënten die zouden kunnen helpen bij het verzachten van de pijnlijke keel. Neem snel een kijkje in ons assortiment met alles voor luchtwegen en ontdek welke keelspray jou zou kunnen helpen om weer comfortabel te ademen.

Keeltabletten

Naast hoestdranken en keelsprays, bieden wij ook een selectie van keeltabletten aan die mogelijk kunnen helpen bij een geïrriteerde keel. Bij Koopjesdrogisterij.nl hebben we verschillende merken en varianten van keeltabletten beschikbaar. Deze tabletten zijn speciaal ontwikkeld om de pijnlijke keel te verzachten en zouden kunnen helpen bij het verminderen van irritatie. Een voorbeeld is Soria Propolis C keeltabletten, verkrijgbaar met korting in onze webshop. Deze hoogwaardige tabletten bevatten propolis, wat bekend staat om zijn kalmerende eigenschappen voor de keel. Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek welke keeltabletten jou zouden kunnen helpen om weer comfortabel te ademen.