Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
2 artikelen van merk: Dermalex
Sorteer op:

Dermalex Eczeemproducten

Dermalex Eczeem creme (30g)

Eczeem creme € 10,95
€ 9,99
Meer over dit product

Dermalex Repair psoriasis (30g)

Repair psoriasis € 10,95
€ 9,99
Meer over dit product

Wanneer je last hebt van eczeem, wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk van af. Dankzij Dermalex kun je de strijd aan met Dermalex. Dermalex voorkomt meer dan alleen eczeem. Er zijn diverse producten bij de Koopjesdrogisterij van Dermalex waarmee je bijvoorbeeld een rode geïrriteerde huid, jeuk en irritatie mee kunt voorkomen en genezen. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld Dermalex – huidirritatie. Door het aanbrengen van de creme volgens de beschrijving en bijsluiter kun je er voor zorgen dat de huidirritatie een stuk minder vervelend wordt en op de duur als sneeuw voor de zon verdwijnt. Ook voor eczeem hebben wij een aantal diverse producten van Dermalex op voorraad. Voor volwassen is er Dermalex–repair eczeem creme en voor kinderen is er Dermalex-eczeem kind en baby.

Dermalex producten bestellen bij de Koopjesdrogisterij

Door onze grote actieve voorraad zorgen wij ervoor dat je je bestelde items van Dermalex snel in huis hebt. Bovendien zijn de prijzen zeer aantrekkelijk van de Dermalex producten bij de Koopjesdrogisterij. Kijk eens rustig rond en laat je overtuigen door de scherpe prijzen en snelle levering. Je kunt bij ons op verschillende manier betalen! 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder