Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
3 artikelen van merk: Noviral
Sorteer op:

Noviral

Noviral biedt met haar producten een 100% natuurlijke ademhaling bij allergie, griep en verkoudheid. Naar schatting heeft één op de vijf mensen last van hooikoorts en komt zelfs bij één op de drie mensen een neusallergie voor. Door bijvoorbeeld pollen, stof of andere allergenen via de neus in te ademen, ontstaan er allergische reacties. Vaak zijn dit niezen, een loopneus en jeukende of tranende ogen. De producten van Noviral bieden jou hulp tegen deze symptomen. Meer lezen…

Noviral Alle hoest althea en tijmsiroop (200ml)

Alle hoest althea en tijmsiroop 40% Korting

€ 13,49
€ 8,09
Meer over dit product

Noviral Alle hoest honing en tijm (200ml)

Alle hoest honing en tijm 40% Korting

€ 11,99
€ 7,19
Meer over dit product

Noviral Tijmdrank (200ml)

Tijmdrank 40% Korting

€ 9,99
€ 5,99
Meer over dit product

Noviral Hoestsiroop

Heb je last van hoestbuien? Dan heeft Noviral producten die jou hierbij kunnen helpen. De Noviral Alle Hoestsiropen verlichten alle soorten hoest, zowel droge- als kriebelhoest en zijn ontwikkeld door apothekers. Samen met de andere natuurlijke ingrediënten, brengt het de keel tot rust met een verzachtend gevoel. De Alle Hoest Althea en Tijm bevat vloeibare extracten van de heemstwortel (althea). Heb je liever een hoestdrank met honing? De Alle Hoest Honing en Tijmsiroop bevat 42% acacia honing en zorgt voor een weldadig gevoel in de keel en luchtwegen. De Noviral Tijmdrank bevat enkel tijm en als werkend ingrediënt.

Noviral Anti Allergie Spray

In het voorjaar begint het hooikoortsseizoen weer. Of heb je last van een stof- of dierenallergie? Noviral heeft hét product die je bij deze verschijnselen kan helpen. De Noviral Anti Allergie Spray is een medisch hulpmiddel. Het is een klinisch bewezen, 100% natuurlijke poederspray voor de neus. Het biedt effectieve bescherming tegen verschijnselen, zoals niezen en jeukende ogen, en soortgelijke symptomen. Daarnaast zorgt de spray niet voor gewenning, waardoor de werking niet zal verminderen.

Noviral online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Een bestelling plaats je gemakkelijk online bij KoopjesDrogisterij! Onze webshop heeft een ruim assortiment aan artikelen van Noviral. Na het bestellen van de producten, ontvang je de bestelling zo snel mogelijk in huis. En, vanaf een bestelbedrag van €74,95 krijg je gratis verzending! Voor vragen over het gebruik van de producten van Noviral of van andere producten, is onze klantenservice elke werkdag van 09:00 tot 17:00 beschikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder