Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
2 artikelen van merk: Selsun
Sorteer op:

Selsun – bewezen effectief bij roos en schimmel

Je bent zeker van je hoofdhuid met Selsun! Klachten als jeuk, roodheid en schilfers kunnen worden veroorzaakt door een gist die gewoonlijk op de huid aanwezig is en de bovenste laag van de huid aantast. Bij sommigen ontstaat op de hoofdhuid schilfervorming als gevolg van overmatige talgafscheiding. Dit heet seborroe van de hoofdhuid (roos). Heb jij hier last van? Probeer dan eens Selsun! Of lees meer...

Selsun Suspensie 25 mg/ml (120ml)

Suspensie 25 mg/ml € 9,11
Meer over dit product

Selsun Suspensie 25 mg/ml (60ml)

Suspensie 25 mg/ml € 6,19
Meer over dit product

Waar gebruik je Selsun voor?

Selsun behoort tot de groep geneesmiddelen die antimycotica genoemd worden. Dit zijn geneesmiddelen die schimmelziektes tegengaan. Selsun is geschikt voor lokaal gebruik. Selsun gebruik je bij:

  • Schilfervorming op de hoofdhuid als gevolg van overmatige talgafscheiding 
  • Oppervlakkige schimmelaandoening van de huid Het actieve ingrediënt wat in Selsun zit is seleniumsulfide (2,5%).

Behandeling van roos

Hoewel een totale behandeling voor roos niet bestaat, is de schimmel betrekkelijk gemakkelijk te behandelen met Seleniumsulfide (Selsun). Om roos onder controle te krijgen, is het raadzaam Selsun regelmatig te gebruiken. De reactie op de behandeling varieert per persoon. De meesten mensen melden een verbetering na een week.

Behandeling van Pytiriasis versicolor

Last van schimmel? Selsun to the rescue! De schimmel is gemakkelijk te behandelen met Selsun Seleniumsulfide 25 mg per ml. Het kan voorkomen dat de schimmel terug komt, maar ook dan is het weer goed te behandelen. De aanhouder wint, toch?! Om een duurzaam resultaat te bereiken moet de totale oppervlakte van het aangedane huidgedeelte worden behandeld. Soms is het noodzakelijk de behandeling een paar keer te herhalen.

Selsun online kopen bij KoopjesDrogisterij.nl

Bij KoopjesDrogisterij kun je terecht voor Selsun producten. Kijk eens rustig rond bij dit populaire merk van KoopjesDrogisterij. De producten van Selsun bestel je gemakkelijk en snel bij Koopjesdrogisterij.nl. En, vanaf 75 euro heb je al gratis verzending. Binnen 3 dagen heb je je pakketje in huis. Snel bezorgd!

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder