Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
2 artikelen van merk: Vademecum
Sorteer op:

vademecum

Vademecum tandpasta is ontwikkeld om op zachte wijze de mondgezondheid te ondersteunen. Door middel van natuurlijke actieve ingrediënten als salie, munt, tijm en kamille werken de tandpasta's efficiënt en bieden actieve bescherming. Meer lezen…

Vademecum Homeophytol (75 ml)

Homeophytol 28% Korting

€ 2,99
€ 2,15
Meer over dit product

Vademecum Vademecum Fluor&Plants (75 ml)

Vademecum Fluor&Plants 28% Korting

€ 2,99
€ 2,15
Meer over dit product

De geschiedenis van Vademecum

Vademecum biedt sinds 1897 complete tandheelkundige bescherming waarbij wetenschap en natuur wordt gecombineerd. Vademecum is speciaal ontwikkeld om de eigenschappen van natuurlijke ingrediënten voor gezonde tanden en tandvlees te verbeteren. De tandpasta’s werken met efficiënte en actieve bescherming. Vademecum is ontwikkeld om op zachte wijze de mondgezondheid te ondersteunen door middel van natuurlijke ingrediënten. Denk bijvoorbeeld aan tijm, salie, munt en kamille in combinatie met medisch belangrijke mineralen zoals calcium, magnesium en fluoride. Zo krijg jij weer een stralend gebit!

Vademecum Fluor en Planten

De Vademecum Laboratoria hebben Fluor en Planten BI-fluor ontwikkeld. De nieuwe formule met Bi-fluoriden biedt bij regelmatig poetsen een efficiënte verzorging van tanden en tandvlees en helpt het glazuur van de tanden te versterken. Kalmeert het tandvlees vanaf zeven dagen.

Vademecum Homéophytol

Vademecum Homéophytol is een tandpasta gegarandeerd zonder munt. De exclusieve formule bevat citroenkruid-, tijm- en salie extracten. De tandpasta bevat ook fluor en oligo-elementen om je tandglazuur efficiënt te versterken. De tandpasta bestaat voor 96% uit natuurlijke ingrediënten.

Vademecum Whitening en Planten

Vademecum tandpasta Whitening & Planten geeft jouw tanden hun natuurlijke witheid terug zonder het glazuur te beschadigen. De formule van Vademecum Whitening & Planten bevat natriumbicarbonaat met witmakende eigenschappen. De exclusieve formule garandeert een resultaat vanaf 10 dagen na gebruik.

Vademecum tandpasta producten online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kun je terecht voor een ruim assortiment Vademecum producten. Kijk eens rustig rond in het ruime assortiment van dit populaire merk bij KoopjesDrogisterij. De producten van Vademecum bestel je gemakkelijk en snel bij KoopjesDrogisterij.nl. En, nu bestelt is binnen drie werkdagen thuisbezorgd.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder