Test alert message!

In de media

 

Koopjesdrogisterij in het nieuws

Hoe een idee in tien jaar tijd een miljoenenbedrijf werd

In tien jaar tijd van een schuurtje in Blijham naar een grote bedrijfsruimte van 10.000 vierkante meter. Dat is in een notendop het verhaal van het bedrijf Droginet.

Lees meer

Droginet was voor Pekela niet te houden

WINSCHOTEN/PEKELA - Het bedrijf Droginet gaat vertrekken naar Winschoten. De onderneming aan de Turfweg in Oue Pekela, dat online drogisterij-artikelen verkoopt, gaat zich vestigen in een pand van voormalig taxibedrijf De Grooth.

Lees meer

Koopjesdrogisterij.nl uit Oude Pekela timmert nationaal aan de weg

Je verwacht het niet, maar in Oude Pekela zit een van ’s lands grootste online drogisterijen, koopjesdrogisterij.nl. Het bedrijf groeit als een tierelier: inmiddels verlaten wekelijks ruim 6.000 pakketten met crèmepjes, afslankproducten, voedingssupplementen, douchegels en nog veel meer drogisterijartikelen de deuren van het bedrijfspand in het oost-Groningse dorp.

Lees meer

Ondernemersvrouwen vertellen het succesverhaal van Koopjesdrogisterij.nl

Charles Borremans, in het dagelijks leven CEO van Redmint, knoopt in een nieuwe editie van ShopWatch het gesprek aan met de succesvolle ondernemersvrouwen van Koopjesdrogisterij.nl uit het Groningse Oude Pekela: Brenda Warmels en Regina Koning Hettema.

Lees meer

Droginet plaatst arbeidsvreugde werknemers boven automatisering

Het is een drukte van belang in het magazijn en sorteercentrum van Droginet in Oude Pekela. Het bedrijf bestaat nu negen jaar en verkoopt drogisterijartikelen via maar liefst zes webshops.

Lees meer

Oude Pekela bedient Nederland met vitaminepillen en afslankpoeders

Een Gronings ondernemersduo begon een platform van webwinkels en kreeg een starterslening van het UWV. Negen jaar later is het stel een van de grotere werkgevers in de regio.

Lees meer

Onlinebedrijf verhuist naar Winschoten; en er liggen honderden banen in het verschiet

Het Pekelder bedrijf Droginet verhuist naar Winschoten. Een van Nederlands grootste online webshops op gebied van drogisterij artikelen groeit explosief en heeft ruimte nodig.

Lees meer
Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder