Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Vision High extra care SPF50 (185ml)

185ml
Adviesprijs € 31.99 € 16.-
50% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Aftersun aloe vera gel

Vision After Sun Aloë Vera Gel Verkoelt, verfrist en verzacht de huid na het zonnen. • Met onmiddellijk koelend effect • Helpt tegen huidveroudering • Met 85% aloë vera Ook ná het zonnen kun je rekenen op Vision. na blootstelling van de huid aan de zon kan de huid droog en trekkerig aanvoelen, daarom heeft de huid extra verzorging en verkoeling nodig. Vision After Sun Aloë Vera Gel zorgt voor een onmiddellijk verkoelend effect op de huid en helpt het herstellende vermogen van de huid te ondersteunen. De formule bevat een actief ingrediënt om de huid te beschermen tegen huidveroudering. De formule bevat bovendien een hydraterend complex dat zorgt voor een mooie gehydrateerde huid die zijdezacht en soepel aanvoelt. Voor het behoud van een langdurige mooie bruine teint. Vision After Sun Aloë Vera is dermatologisch getest, plakt niet en voelt niet vet aan. Bevat geen parfum.

Ingredienten : Aloe Barbadensis Leaf Juice, Alcohol Denat., Aqua, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Menthyl Lactate, Carnosine, PEG-75 Shea Butter Glycerides, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Tocopherol, CI 19140, CI 42051.

Gebruik: • Breng Vision After Sun Gel aan op de huid • Herhalen wanneer de huid droog aanvoelt • Voor langdurige bescherming van de huid tijdens het zonnen is er Vision Every Day Sun Protection in verschillende beschermingsfactoren

Ook ná het zonnen kun je rekenen op Vision. na blootstelling van de huid aan de zon kan de huid droog en trekkerig aanvoelen, daarom heeft de huid extra verzorging en verkoeling nodig. Vision After Sun Aloë Vera Gel zorgt voor een onmiddellijk verkoelend effect op de huid en helpt het herstellende vermogen van de huid te ondersteunen. De formule bevat een actief ingrediënt om de huid te beschermen tegen huidveroudering. De formule bevat bovendien een hydraterend complex dat zorgt voor een mooie gehydrateerde huid die zijdezacht en soepel aanvoelt. Voor het behoud van een langdurige mooie bruine teint. Vision After Sun Aloë Vera is dermatologisch getest, plakt niet en voelt niet vet aan. Bevat geen parfum.

De voordelen van Vision After Sun Aloë Vera Gel:

  • Met onmiddellijk koelend effect
  • Helpt tegen huidveroudering
  • Met 85% aloë vera

Gebruik:

• Breng Vision After Sun Gel aan op de huid • Herhalen wanneer de huid droog aanvoelt • Voor langdurige bescherming van de huid tijdens het zonnen is er Vision Every Day Sun Protection in verschillende beschermingsfactoren


Dit product bevat een stof die (ook) gebruikt wordt als biocide.
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Overige informatie over dit product

Merk
Vision
SKU
935000
EAN
8713304953669
Inhoud
185ml
Verboden België
Ja

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95