Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

ANNEMARIE BÖRLIND LL Regeneration blutentau gelei (150ml)

150ml
Adviesprijs € 37.60 € 26.90
28% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

 

De LL Regeneration Blutentaugelei combineert de werkwijze van een gezichtswater met die van een vochtregulerende crème. Het is licht antiseptisch, adstringerend en verzacht huidirritaties. Verzorgt de huid met vocht en verfrist voelbaar. De huid wordt soepeler, gladder en lichte spanningsverschijnselen verdwijnen.

De Annemarie Börlind LL Regeneration lijn is het natuurlijke verzorgingssysteem voor de droge, vochtarme huid en voor de huid die meer verzorging nodig begint te hebben. Wanneer er dus sprake is van droogtelijntjes en/of rimpels. De LL Regeneration werkt op basis van het LL Bio-Complex. Dit zijn twaalf verschillende kruiden die de celvernieuwing stimuleren, het vocht- en vetgehalte stabiliseren en verfrissen en versoepelen. De huid behoudt daardoor haar vitaliteit, het gaat vroegtijdige huidveroudering tegen.

Verder bevat deze serie o.a. Aloë Vera, Calendula, Echinacea, Vitamine E en Sheabutter. Deze werken kalmerend, ondersteunend en weerstandsverhogend.

Producten van Annemarie Börlind gegarandeerd:
● 100% op natuurlijke basis
● Zonder dierextracten
● Verdraagzaamheid dermatologisch bevestigd
● Met kruidenextracten uit biologische teelt

Hoofdingrediënt

LL Bio-Complex, Aloë Vera, vitamine C, Salie, Kamille, Hamamelis, Rozenwater, Sint Janskruid, Echinacea

Ingrediënten

INCI: aqua, alcohol, glycerin, polyglyceryl-5 laurate, sodium lactate, chondrus crispus, panthenol, xanthan gum, allantoin, aloe barbadensis leaf juice (aloe vera gel), aroma, echinacea angustifolia extract, magnesium ascorbyl phosphate, hamamelis virginiana extract, calendula officinalis flower extract, lactic acid, chamomilla recutita (kamille) extract, hypericum perforatum (sint janskruid) extract, salvia officinalis (salie) leaf extract, lauryl lactate, hydroxycitronellal, rosa damascena flower distillate (rozenwater), coumarin, benzyl benzoate, linalool, citronellol, geraniol, isoeugenol, cetyl palmitate, cinnamyl alcohol, amyl cinnamal, panthenyl ethyl ether, bisabolol, phytantriol, ascorbyl (vitamin c) palmitate, pyridoxine tripalmitate

Gebruik

’s Morgens en ’s avonds met de vingertoppen op de gereinigde huid van gelaat, hals en decolleté aanbrengen. De Blütentaugel zorgt ervoor dat je dag- en nachtcréme dieper in de huid sluit. Het is daarom belangrijk dat je huid nog vochtig is van de gel en dan direct de dag- of nachtcréme aanbrengen. De gel wordt niet gebruikt als nareiniger, als je de reinigingsmelk goed gebruikt, heb je geen nareiniger nodig.

Overige informatie over dit product

Merk
ANNEMARIE BÖRLIND
SKU
870479
EAN
04011061006593
EAN 2
4013123418672
EAN 3
885307957246
Inhoud
150ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95