Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
13 artikelen van merk: Optimax
Sorteer op:

Optimax

Optimax is al meer dan 30 jaar actief op de gezondheidsmarkt. De producten van Optimax zijn hoogwaardig en zorgen ervoor dat je je fit en gezond voelt. Een van de bekendste en meestverkochte producten uit het assortiment van Optimax zijn de Kinder multi producten. Ook voor scholieren zijn er handige vitaminen, zoals bijvoorbeeld de scholieren weerstand multi en de scholieren hersenfunctie kauwcapsules. Deze zorgen ervoor dat de conditie van je naar school gaande kind op peil blijft. Je kind kan zich beter kan concentreren tijdens een drukke dag op school.

 

Optimax Kinder multi aardbei (180kt)

Kinder multi aardbei 50% Korting

€ 20,99
€ 10,49
Meer over dit product

Optimax Kinder calcium (60kt)

Kinder calcium 50% Korting

€ 12,99
€ 6,49
Meer over dit product

Optimax Kinder multivit extra (180kt)

Kinder multivit extra 50% Korting

€ 28,99
€ 14,49
Meer over dit product

Optimax Frutin maagtabletten (50kt)

Frutin maagtabletten 50% Korting

€ 11,49
€ 5,75
Meer over dit product

Optimax Cranberry Kids kauwbeertjes (60kt)

Cranberry Kids kauwbeertjes 50% Korting

€ 15,49
€ 7,75
Meer over dit product

Optimax Magnesium citraat 250mg + vit B6 (120tb)

Magnesium citraat 250mg + vit B6 50% Korting

€ 28,99
€ 14,49
Meer over dit product

Optimax Kinder multi aardbei (90kt)

Kinder multi aardbei 50% Korting

€ 13,99
€ 6,99
Meer over dit product

Optimax Kinder multi vanille (90kt)

Kinder multi vanille 55% Korting

€ 13,99
€ 6,30
Meer over dit product

Optimax Arizona knoflook & lecithine (180vc)

Arizona knoflook & lecithine 50% Korting

€ 27,99
€ 13,99
Meer over dit product

Optimax Glucosamine 1800 mg (150tb)

Glucosamine 1800 mg 50% Korting

€ 27,99
€ 13,99
Meer over dit product

Optimax Tiener multivitaminen (60kt)

Tiener multivitaminen 50% Korting

€ 14,49
€ 7,25
Meer over dit product

Optimax Kinder multivit vanille (180kt)

Kinder multivit vanille 50% Korting

€ 27,98
€ 13,99
Meer over dit product

Optimax Kinder omega 3 sinaasappel (50kca)

Kinder omega 3 sinaasappel 50% Korting

€ 14,49
€ 7,23
Meer over dit product

Optimax, natuurlijke voedingssupplementen

Optimax vindt natuurlijke voeding belangrijk. Jij toch ook? De voedingssupplementen van Optimax bevatten daarom zo veel mogelijk ingrediënten uit de natuur. Dit op basis van vitaminen, mineralen en planten. Dit betekent dan ook dat er zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen aan de producten zitten. De meeste supplementen zijn daarom ook geschikt voor veganisten. Oh ja, als kers op de taart zijn de supplementen ook nog eens gluten- en lactosevrij!

Optimax voor kids

Opgroeien is belangrijk. Maar supplementen slikken: daar houden kinderen niet zo van. Optimax heeft hier een oplossing voor. Ze maken het zo leuk mogelijk voor kinderen! Voor opgroeiende kinderen, al vanaf één jaar, hebben ze producten die bekend staan om hun leuke beertjesvorm en lekkere fruitsmaken. Zo heb je Optimax Kinder Multi Vanille, met uiteraard vanillesmaak én een supplement in de vorm van een beertje. De multivitamine van Optimax voor kids is er ook in de smaak aardbei. Maar, Optimax gaat verder dan alleen een multivitamine. Zo bieden ze ook Kinder Calcium aan. Ideaal voor de ontwikkeling van de botten en een sterk gebit! Je kids kunnen ook wel wat vitamine D gebruiken. Dat kan met de Optimax Kinder vitamine D smelttabletten. De smelttabletten hebben een lekkere sinaasappelsmaak! Mjammie!

Optimax voor volwassenen

Ook voor volwassenen heeft Optimax een heel scala aan voedingssupplementen. Zo hebben ze Optimax Arizona Knoflook met Lecithine. Knoflook heeft namelijk een gunstige invloed op de bloedcirculatie. In een potje zitten maar liefst 180 capsules. Ondersteuning bij je blaas nodig? Denk dan eens aan de Optimax Cranberry! Optimax is een echte alleskunner! Heb je tekort aan vitamine D en calcium? Gebruik dan de Optimax Oesterkalk calcium. Met slechts één tot twee tabletjes per dag vul jij je tekorten weer aan!

Persil Online bestellen bij KoopjesDrogisterij

De bekende wasproducten van Persil zijn voor een sympathieke prijs te bestellen bij KoopjesDrogisterij. Je kunt op een gemakkelijke wijze Persil producten bestellen in onze overzichtelijke webwinkel. Je hebt jouw bestelde producten altijd binnen de voor afgesproken termijn in huis. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de scherpe prijzen van KoopjesDrogisterij!

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder