Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Nannycare Opvolgvoeding geitenmelk (900g)

900g
Adviesprijs € 39.95 € 34.95
13% korting

Productomschrijving

Nannycare Opvolgmelk is een flesvoeding op basis van geitenmelk, specifiek geschikt om te gebruiken als melkvoeding voor kinderen vanaf 6 maanden, naast het introduceren van vaste voeding. Nannycare Opvolgmelk sluit goed aan op Nannycare Zuigelingenmelk en kun je ook direct geven wanneer je overstapt op flesvoeding (of een combinatie van borst- en flesvoeding).

De kwaliteit van Nannycare
Voor Nannycare geitenmelkvoedingen wordt de volle, onbewerkte geitenmelk als basis gebruikt. Door het ontbreken van ingewikkelde bewerkingsstappen, zoals die toegepast worden bij veel andere (geitenmelk- of koemelk)flesvoedingen, behoudt de geitenmelk zijn natuurlijke gunstige eigenschappen. Nannycare geitenmelkvoedingen staan daardoor dichter bij de natuur.

Uitsluitend lactose toegevoegd
Vanwege Europese regelgeving is het verplicht extra koolhydraten toe te voegen aan flesvoedingen voor kinderen onder de 1 jaar om tegemoet te komen aan de energiebehoefte van deze jonge kinderen. Nannycare kiest bewust niet voor minder gunstige koolhydraten als maltodextrine of glucosesiroop, zoals veel andere flesvoedingen, maar maakt uitsluitend gebruik van het duurdere lactose ter aanvulling van het natuurlijke lactose- gehalte in geitenmelk.

Belangrijk
Nannycare Opvolgmelk is uitsluitend geschikt om voor specifieke doeleinden te worden gebruikt als voeding voor zuigelingen die ouder zijn dan 6 maanden, als onderdeel van een gevarieerde en gezonde voeding. Het mag niet worden gebruikt als vervanging van moedermelk gedurende de eerste zes levensmaanden en is ook niet geschikt voor zuigelingen jonger dan 6 maanden. De beslissing om met aanvullende voeding te beginnen moet alleen worden genomen op advies van onafhankelijke deskundigen op het gebied van geneeskunde, voeding of farmacologie of van personen die beroepsmatig verantwoordelijk zijn voor de zorg voor moeder en kind, op basis van de specifieke groei- en ontwikkelingsbehoeften van de individuele zuigeling.

Gebruik
Raadpleeg de voedingstabel op het etiket. Volg de instructies voor bereiding nauwkeurig op. Aan onjuiste bereiding en bewaring van het product zijn risico’s voor de gezondheid verbonden. Was altijd uw handen voordat u de voeding gaat bereiden.

  • geschikt vanaf 6 maanden
  • van Nieuw-Zeelandse geiten
  • zachte, romige smaak
  • nu met 15 mg DHA


Voedingswaarde per 100 ml bereide voeding:

Energie
kilojoules280
kilocalorieën66

Hoofdbestanddelen
Vetten3,4 g
waarvan verzadigd1,2 g
waarvan enkelvoudig onverzadigd1,6 g
waarvan meervoudig onverzadigd0,53 g
- linolzuur400 mg
- linoleenzuur53 mg
- docosahexaeenzuur (DHA)15 mg
- arachidonzuur (AA)16 mg
Koolhydraten7,4 g
waarvan suikers7,4 g
waarvan lactose7,4 g
Vezels0 g
Eiwitten1,3 g

Vitaminen
Vitamine A56 mcg-RE
Vitamine D1,5 mcg
Vitamine E1,5 mg α-TE
Vitamine K6,7 mcg
Vitamine C13 mg
Thiamine (B1)0,062 mg
Riboflavine (B2)0,12 mg
Niacine (B3)0,66 mg
Vitamine B60,036 mg
Foliumzuur13,2 mcg
Vitamine B120,18 mcg
Biotine2,3 mcg
Pantotheenzuur (B5)0,35 mg

Mineralen
Natrium19 mg
Kalium70 mg
Chloride57 mg
Calcium59 mg
Fosfor44 mg
Magnesium4,6 mg
IJzer0,89 mg
Zink0,49 mg
Koper0,049 mg
Mangaan0,009 mg
Fluoride0,0065 mg
Selenium2,5 mcg
Jodium13 mcg

Overig
choline21 mg
taurine4,6 mg
carnitine0,9 mg
inositol3,9 mg


Ingrediënten:
Gepasteuriseerde volle geitenmelk, lactose (uitmelk), plantaardige oliën (zonnebloemolie [hoog oleïne], koolzaadolie, zonnebloemolie, antioxidanten [zonnebloemlecithine, tocoferolrijk extract]), gepasteuriceerde geitenmelkpoeders,visoliepoeder (bron van docosahexaeenzuur), Mortierella alpina oliepoeder (bron van arachidonzuur), mineralen, cholinechloride, L-tyrosine, L-tryptofaan, L-cystine, vitaminen, L-isoleucine, taurine, L-carnitine.

Vitaminen:
Dl-α-tocoferylacetaat, L-ascorbinezuur, nicotinamide, cholecalciferol, retinylacetaat, calcium-d-pantothenaat, cyanocobalamine, fytomenadion, thiaminehydrochloride, riboflavine, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, D-biotine.

Vitaminen:
Natriumcitraat, calciumcitraat, calciumhydroxide, kaliumchloride, ijzersulfaat, zinksulfaat, kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumseleniet.

Dit product bevat 38% vaste geitenmelk-bestanddelen.

Toegestane gezondheidsclaims:

  • vitamine A en C leveren een bijdrage aan de normale werking van het immuunsysteem
  • ijzer draagt bij aan een normale cognitieve ontwikkeling van kinderen
  • calcium en vitamine D zijn belangrijk voor de normale groei en ontwikkeling van de botten van kinderen
  • vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem bij kinderen


Overige informatie over dit product

Merk
Nannycare
SKU
225568
EAN
05022817000238
Inhoud
900g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95