Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Systane Balance oogdruppels (10ml)

10ml
Adviesprijs € 20.30 € 17.09
16% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Systane® Balance Hydraterende Oogdruppels is een hydraterend product, op basis van lipiden, voor de behandeling van droge ogen. Systane® Balance Hydraterende Oogdruppels hydrateert het oogoppervlak, stabiliseert en vult de lipidenlaag van de traanfilm aan en vermindert overmatige verdamping van traanvocht. Systane® Balance Hydraterende Oogdruppels zorgt voor langdurige verlichting van droog oog-symptomen, zoals
branden en irritatie

Toepassing
Wordt gebruikt voor de behandeling van droge ogen. Het zorgt voor tijdelijke verlichting van branden en irritatie veroorzaakt door droogheid van het oog.

- Unieke formule met het LipiTech™ Systeem dat de lipidenlaag herstelt
- Stabiliseert de natuurlijke traanfilm voor een langere TFBUT 
- Behandeling meibomklier disfunctie
- Gemakkelijk in gebruik
- Gebruik naar behoefte
- Houdbaar tot 6 maanden na opening
- Gebruik vóór het inzetten van contactlenzen en na het uitnemen ervan

Samenstelling
Propyleenglycol, sorbitan tristearaat, boorzuur, sorbitol, dinatriumedetaat en Polyquad® (polidroniumchloride) conserveermiddel, HP-Guar, Minerale olie, dimyristoyl; fosfatidylglycerol en polyoxyl 40 stearaat

Aanwijzing voor het gebruik
Mag, naar behoefte, de hele dag door en ook 's nachts worden gebruikt. Het kan worden gebruikt voor de behandeling van droge ogen die ontstaan door het dragen van contactlenzen. Gebruik de druppels voor het inzetten van de contactlenzen en na het uitnemen ervan. Goed schudden voor gebruik. Breng de druppels in het oog en knipper.

Waarschuwingen
Het is van groot belang de aanwijzingen van uw oogzorgprofessional en alle op de bijsluiter en verpakking vermelde instructies op te volgen voor een juist gebruik van het product. Heeft u last van aanhoudend ongemak in de ogen, overmatige traanproductie, wijzigingen in het gezichtsvermogen of rode ogen, raadpleeg dan uw oogzorgprofessional omdat het probleem ernstiger zou kunnen worden. Gezien het risico op oogirritatie mag u uw lenzen niet bewaren in of desinfecteren met dit product.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Distributeur:
Alcon Nederland BV
Claudius Prinsenlaan 142
4818 CP Breda


Dit product bevat een stof die (ook) gebruikt wordt als biocide.
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Overige informatie over dit product

Merk
Systane
SKU
877307
EAN
08427324890803
Inhoud
10ml
Verboden België
Ja

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95