Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
6 artikelen van merk: Biofreeze
Sorteer op:

Biofreeze is het redmiddel tegen spierpijn

Biofreeze verlicht bij blessures, spierpijn, verstuikingen, artritis, pijnlijke gewrichten, rugpijn, schouderpijn of nekpijn. Het werkt bewezen beter dan ijs.

Biofreeze Roller (89ml)

Roller € 13,99
€ 9,99
Meer over dit product

Biofreeze Spray (118ml)

Spray € 13,99
€ 9,99
Meer over dit product

Biofreeze Biofreeze Tube (30ml)

Biofreeze tube € 4,99
€ 3,74
Meer over dit product

Biofreeze Flacon (946ml)

Flacon € 84,99
€ 63,74
Meer over dit product

Biofreeze Flacon (473ml)

Flacon € 44,99
€ 33,74
Meer over dit product

Biofreeze Gel Tube (118ml)

Gel tube
€ 13,99
Meer over dit product

De natuurlijke menthol en verdamping van alcohol geeft en koud gevoel op de pijnlijke plek. Dat stimuleert de doorbloeding en het pijngevoel vermindert. Hierdoor kun je meer ontspannen. Met Biofreeze herstel je sneller van een blessure en wordt de pijn direct en langdurig verlicht. Voorkomen is beter dan genezen, daarom is het heel belangrijk om, bij welke sport dan ook,  te zorgen voor een goede warming-up van de spieren. Bij een zogeheten koude start maak je sneller kans op vervelende blessures, dat wil natuurlijk niemand. Maak dus voor elke training of wedstrijd je spieren goed warm! Heb je een koelende pijnverlichter nodig? Dan staat Biofreeze voor je klaar! Biofreeze is een koelende pijnverlichter die ook menthol bevat en zorgt voor een directe verlichting van pijnlijke spieren en gewrichten. Biofreeze bevat geen was, oliën, aloë of aardolie en is ook niet op dieren getest! Je voelt de pijnverlichtende werking van Biofreeze al na enkele minuten en dit houdt minimaal 3 uur aan. 

Een goede warming-up is bij de meeste sporters wel bekend, maar hoe zit dat met de cooling down? Na afloopt van een training is het ontzettend belangrijk om op rustige wijze 5 minuten uit te lopen. Op deze manier krijgt je lichaam de kans om afvalstoffen af te voeren. Een lauwe douche of een massage dragen bij aan een goede cooling down. Wanneer de warming-up én cooling down in orde is, heb je er alles aan gedaan om blessures en pijn te voorkomen!

Het kan natuurlijk toch voorkomen dat je spierpijn krijgt na een intensieve of nieuwe training. Ook een blessure of revalidatie is nooit uit te sluiten, hoe voorzichtig je ook bent. Breng Biofreeze aan op de pijnlijke plek en masseer de gel goed in, hierdoor ontstaat een verbeterde bloedcirculatie in het gemasseerde gebied en wordt Biofreeze beter opgenomen. Wanneer je er lastig bij komt kun je Biofreeze in de sprayflacon proberen, ideaal om lastige plekken goed te behandelen!

Ben je vermoeid na een intensieve werkdag of studiedag, dan kun je verlichting vinden door de producten van Biofreeze op de pijnlijke plekken in te smeren. Je zult merken dat het de vermoeidheid verlicht, al na enkele minuten.

In geval van stress en hoofdpijn door stress kan Biofreeze voor verlichting zorgen! Masseer Biofreeze licht in op het voorhoofd, de slapen en de achterkant van de nek. Binnen enkele minuten voel je de verzachtende werking. Ook voor mensen die te lang in een dezelfde houding werken kunnen baat hebben bij dit verzachtende product. Handig is dan de “On The Go“ verpakking, deze bevat 30ml en is overal mee naar toe te nemen!

Ook goed te gebruiken op pijnlijke plekken door artritus.
De producten zijn geschikt voor kinderen vanaf twee jaar met uitzondering van de spray, deze is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Biofreeze is een medisch hulpmiddel, lees dus voor gebruik de gebruiksaanwijzing!

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder