Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Zwitsal Shampoo anti klit beestenboel (200ml)

200ml
Adviesprijs € 3.79 € 3.40
10% korting

Productomschrijving

Zwitsal Beestenboel Anti-Klit Shampoo met anti-prik formule, onze mildste verzorging ooit, zacht voor de gevoelige babyhuid.
• Zwitsal Beestenboel Anti-Klit Shampoo met anti-prik formule
• Voor makkelijk doorkambare en schone baby haren
• De verbeterde Zwitsal shampoo is onze mildste en zachtste reiniging ooit
• Verzorgende babyshampoo met huideigen ingrediënten en huidvriendelijke pH
• De anti-klit shampoo bevat 0% kleurstoffen en sulfaatreinigers
• Dermatologisch getest en geschikt voor de gevoelige babyhuid
Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En dat wil je graag zo houden. We begrijpen dat je daarom altijd op zoek bent naar de beste verzorging voor je kleintje. Als je kleintje al wat langer haar of een mooie bos krulletjes heeft, kan het kammen van de haren wel eens lastig zijn. Deze verzorgende anti-klit shampoo hydrateert het haar en zorgt voor makkelijk doorkambare en schone babyhaartjes. Daarnaast heeft de shampoo een anti-prik formule die de oogjes niet irriteert, waardoor je kleintje geen last krijgt van zijn of haar oogjes tijdens het wassen. De haartjes van je kleintje worden met deze shampoo niet alleen perfect schoon, maar krijgen ook een mooie glans. De verbeterde Zwitsal Beestenboel Anti-Klit Shampoo is onze mildste verzorging ooit en zacht voor de gevoelige babyhuid. De verzorgende shampoo heeft een huidvriendelijke pH en bevat huideigen ingrediënten. Huideigen ingrediënten zijn bestanddelen die ook van nature voorkomen in de huid en daar belangrijk zijn voor het ondersteunen van de beschermende werking van de huid. Ze zijn belangrijk voor een goede barrière-werking van de huid. Een gezonde huidbarrière zorgt dat vocht behouden wordt en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Zo blijft het huidje knuffelzacht en weerbaar. De Zwitsal Beestenboel Anti-Klit Shampoo bevat 0% kleurstoffen en sulfaatreinigers en is dermatologisch getest. De Zwitsal Beestenboel Anti-Klit Shampoo is geschikt voor de gevoelige babyhuid, vanaf de geboorte. De verbeterde Zwitsal Beestenboel Anti-Klit Shampoo is onze mildste en zachtste verzorging ooit, met de heerlijke vertrouwde geur van Zwitsal. Scan de QR-code op de verpakking voor meer informatie over de verbeterde Zwitsal producten.

Overige informatie over dit product

Merk
Zwitsal
SKU
944622
EAN
08720181144400
Inhoud
200ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95