Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Remescar Hangende oogleden (8ml)

8ml
Adviesprijs € 36.99 € 32.08
13% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Remescar Hangende Oogleden is een oogcrème die is ontworpen om hangende oogleden snel en gemakkelijk te liften.

- Lift de bovenste oogleden direct
- Onmiddellijke resultaten
- Klinisch bewezen effect

De innovatieve technologie van Remescar Hangende Oogleden activeert, lift en herstelt direct de tere huid van de bovenste oogleden. De innovatieve technologie van Remescar Hangende Oogleden activeert, lift en herstelt onmiddelijk de tere huid van de bovenste oogleden door een unieke combinatie van een van sesam afgeleide vloeistof, een fytoactief moleculair complex en verrijkte mariene microdeeltjes.

De applicatie van Remescar Hangende Oogleden op uw bovenste oogleden zorgt voor een volledig open en ondersteunde oogopslag, waardoor u er zonder chirurgische ingreep jaren jonger uitziet en u daarnaast uw zelfvertrouwen verhoogt.

Ingredienten
Aqua, Glycerin, Lithium Magnesium Sodium Silicate, Sodium Silicate, Acrylates Copolymer, Meadowfoam Estolide, Phenoxyethanol, Albizia Julibrissin Bark Extract, Maris Aqua, PEG-75 Shea Butter Glycerides, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, VP/Polycarbamyl Polyglycol Ester, Hydrolyzed Sesame Protein PG-Propyl Methylsilanediol, Hydrolyzed Algin, Sucrose Sodium Benzoate, Darutoside, CI 16035, CI 19140

Gebruik
Stap 1: Was uw gezicht voorzichtig en dep het droog.

Stap 2: Als u een vochtinbrengende crème gebruikt (dagcrème of oogcrème), zorg dan altijd voor voldoende tijd zodat uw vochtinbrengende crème volledig is opgenomen, voordat u Remescar Hangende Oogleden aanbrengt.

Stap 3: Knijp een kleine hoeveelheid Remescar Hangende Oogleden op uw vingertop.

Probeer een hoeveelheid ter grootte van een rijstkorrel aan te brengen; minder zal niet genoeg zijn en meer is in het algemeen te veel en zal niet volledig in de huid worden opgenomen of zou gevoeligheid kunnen veroorzaken.

Stap 4: Wrijf de crème tussen uw 2 wijsvingers tot ze kleurloos is (5 tot 10 seconden). Zorg ervoor dat er nog steeds voldoende crème tussen de vingers zit.

In het geval ze niet meer nat aanvoelt, neemt u nog een kleine hoeveelheid op uw vingertop. Dit is een van de belangrijkste factoren om Remescar Hangende Oogleden correct te laten werken.

Stap 5: Breng de crème voorzichtig met één vingertop rechtstreeks aan op de plooi van uw bovenste ooglid; vanaf de binnenhoek tot aan de buitenhoek waarbij u uw oogplooi volgt. Wrijf het zo nodig ook een beetje omhoog naar uw wenkbrauwbot. U moet voorkomen dat u de crème op het bewegende deel van uw bovenste ooglid en te dicht bij uw oog aanbrengt, omdat het product zich zal verspreiden als het opwarmt door uw lichaamstemperatuur.

Stap 6: Houd uw ogen 3-4 minuten gesloten terwijl het product droogt voor geweldige resultaten (de lucht laten circuleren met uw handen zal het proces versnellen). Verwijder de overtollige crème voorzichtig met een beetje water als er te veel crème is aangebracht.

Was uw handen en sluit de tube na gebruik.

Om te verwijderen: Reinig het aangebrachte gebied met water en dep het droog.

Onder make-up: Breng eerst uw gebruikelijke producten aan (oogserum, dagelijkse vochtinbrengende crème, enz.) en geef deze producten de tijd door te dringen in de huidlagen (een of twee minuten). Vervolgens kunt u een heel dunne laag Remescar Hangende Oogleden aanbrengen op de beoogde zone, zoals hierboven staat beschreven. Als u witte resten ziet, heeft u te veel gebruikt of geen vochtinbrengende crème aangebracht. Verwijder de witte resten gewoon met een beetje water. Zodra het product is opgedroogd, brengt u op gebruikelijke wijze uw make-up aan.

Opmerking: Zorg ervoor dat u alleen een oogschaduw in poedervorm gebruikt; andere oogschaduw vermindert de effectiviteit van Remescar Hangende Oogleden. Op olie gebaseerde make-up kan eveneens de effectiviteit van Remescar Hangende Oogleden verminderen.

Overige informatie over dit product

Merk
Remescar
SKU
848816
EAN
5425012532748
Inhoud
8ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95