Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Ik wil mijn bestelling annuleren. Hoe doe ik dat?

Net besteld, maar wil je het toch niet ontvangen? Chat ons zo snel mogelijk of stuur een mail naar info@koopjesdrogisterij.nl. Plaats in de onderwerpregel: Annuleren en je ordernummer.

Ik wil gebruik maken van het herroepingsrecht.

Je hebt de mogelijkheid om de overeenkomst binnen 14 dagen na ontvangst van je aankoop te ontbinden. Hiervoor kun je gebruik maken van het Modelformulier voor herroeping (invullen niet verplicht), mailen naar info@koopjesdrogisterij.nl of schriftelijk via aangetekend schrijven. Na ontbinding vragen wij jou om je aankoop binnen 14 dagen te retourneren naar het adres op het modelformulier. Dit adres is: Industrieweg 15, 9672 AP Winschoten. Dit kan zonder opgave van redenen. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor je eigen rekening.

Hygiene artikelen, zoals erotische artikelen, parfums, deodorant, oliën en geneesmiddelen, kunnen alleen geretourneerd worden als de verzegeling nog intact is. Artikelen kunnen niet zonder voorafgaande toestemming in de winkel worden geruild.

Indien jouw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst of melding (indien mogelijk in originele verpakking) retourneert wordt het aankoopbedrag na ontbinding van de koopovereenkomst zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 7 werkdagen op jouw rekening teruggestort. Je ontvangt het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten betaald voor de heenzending terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je hebt betaald. Bij gebruik of beschadiging kunnen we kosten in rekening brengen voor de waardevermindering.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Als ik een bedrag van KoopjesDrogisterij tegoed heb. Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld gestort krijg?

De wettelijke termijn is 14 dagen, maar wij betalen het meestal sneller terug. (7 werkdagen).

Heb je geen antwoord gevonden op je vraag?

Neem dan contact op met onze klantenservice.