Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Ecover Afwasmiddel lemon (5ltr)

5ltr
Adviesprijs € 24.49 € 17.08
30% korting
Instructies & waarschuwingen
  • Iriterend, sensibiliserend en schadelijk | Kan allergische huidreactie of ernstige oogirritatie veroorzaken; kan schadelijk zijn bij inslikken of inademen; kan schadelijk zijn voor het milieu.

Productomschrijving

Ecover Essential - Afwasmiddel lemon


Ingrediënten : 5-15%: niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen; <5%: anionogene oppervlakte-actieve stoffen, parfum (essentiële olie van citroen*, limonene (kan een allergische reactie veroorzaken)); andere: water, MELKzuur, natriumcitraat, lauryllactaat. 100% van alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong, *0,1% van alle ingrediënten komen uit biologische teelt.


Al ruim 30 jaar maakt Ecover doeltreffende, ecologische was- en reinigingsmiddelen en streelzachte verzorgingsproducten op basis van plantaardige ingrediënten en mineralen. Ook een Ecocert gecertificeerd afwasmiddel voor een sprankelende en vetvrije vaat. Met hernieuwbare ingrediënten van plantaardige oorsprong en mineralen. In dit product gebruiken wij natuurlijke parfums uit biologische teelt. Deze Ecocert producten werden exclusief ontwikkeld voor het natuurvoedingskanaal. ECOCERT gecertificeerd afwasmiddel voor een sprankelende en vetvrije vaat. Met hernieuwbare ingrediënten van plantaardige oorsprong en mineralen. In dit product gebruiken wij natuurlijke parfums uit biologische teelt. Eén keer knijpen is voldoende om een normaal bevuilde vaat te ontvetten en te laten glanzen. Al ruim 30 jaar maken we bij Ecover doeltreffende producten op basis van plantaardige ingrediënten, zodat jij kan genieten van een gezond huis en een schone planeet.


Overige informatie over dit product

Merk
Ecover
SKU
835591
EAN
05412533404920
Inhoud
5ltr

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95