Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Hydrophil Tandenborstel rood kids extra-soft gemaakt van bamboe met bo (1st)

1st
Adviesprijs € 3.98 € 3.27
18% korting
2-4 werkdagen
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Tandenborstel rood KIDS Extra-soft gemaakt van bamboe met borstel van castorolie, Vegan

Hydrophil tandenborstel rood kids extra soft

Met onze duurzame tandenborstel voor kinderen zijn je kinderen dubbel zo actief: ze beschermen hun gebit en helpen ons milieu door plastic te vermijden. Het bamboe handvat is biologisch afbreekbaar. De borstelharen op plantaardige basis worden gemaakt van castorolie. De olie die uit de plant wordt gewonnen, wordt verwerkt tot bio-nylon en is vrij van BPA en petroleum. De olie die uit de plant wordt gewonnen, wordt verwerkt tot bio-nylon en is vrij van BPA en petroleum. Ook de oplosmiddelvrije kleurlakken van de natuurverffabrikant AURO, waarmee de handvatten worden gekleurd, zijn eco-vriendelijk. Plasticvrij verpakt in een gerecycleerd kartonnen doos. De tandenborstels worden klimaatneutraal geproduceerd. De extra zachte borstelharen van onze duurzame kindertandenborstel zijn ideaal voor gevoelig tandvlees, vooral als de kleintjes wat harder poetsen. Bovendien heeft hij uitstekende reinigende eigenschappen. Door de grootte van de borstelkop zijn de duurzame tandenborstels geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

De Hydrophil tandenborstels worden na gebruik bij het restafval gedeponeerd.Helaas is het om hygiënische redenen nog niet mogelijk om het bamboe handvat als organisch afval af te voeren.

Hydrophil maakt duurzame, plasticvrije en waterneutrale producten voor mondhygiëne en is marktleider met bamboe tandenborstels. Het merk heeft ook een aanvullend assortiment in verzorgingsproducten met NCS-keurmerk voor gecertificeerde natuurlijke cosmetica en diverse verzorgingsaccessoires voor in de badkamer. Alles is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en verpakt in doosjes van recycled karton. De visie van Hydrophil: de productie van een duurzaam totaalassortiment voor de badkamer – eco-vriendelijk, veganistisch & eerlijk. De missie: Het bewust maken van duurzame consumptie in het dagelijks leven. Waar mogelijk gebruikt het merk grondstoffen die het grond- of drinkwater niet in gevaar brengen en die geen kunstmatige irrigatie vereisen. Op deze manier kunnen we het waterverbruik aanzienlijk verminderen en consumenten hiervan bewust maken. Om een positieve invloed op onze wereld te hebben, bevatten onze producten geen dierlijke producten. Hydrophil gelooft dat eerlijk werk een eerlijke beloning verdient. En houdt de waardeketen en arbeidsomstandigheden tot in het kleinste detail zelf in de gaten en zorgt er zo voor dat de producten eerlijk worden geproduceerd. Hydrophil schenkt 10% van de winst aan Viva con Agua, een stichting die zich inzet voor de toegang tot schoon drinkwater voor mensen in het zuiden van de wereld.

Ingredienten : Moso-bamboe is biologisch afbreekbaar.De borstelharen op biologische basis worden verkregen uit castorolie. De oplosmiddelvrije kleurlakken zijn van natuurverffabrikant AURO.

Land van herkomst : China


Overige informatie over dit product

Merk
Hydrophil
SKU
DN6497
EAN
4260397790397
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95