Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Prodent Tandpasta white system (75ml)

75ml
Adviesprijs € 4.29 € 3.35
22% korting
2-4 werkdagen
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Prodent White System tandpasta helpt de natuurlijke witheid van de tanden te herstellen, voor wittere tanden in twee weken.
• Prodent White System tandpasta voor wittere tanden in slechts 2 weken
• De tandpasta helpt de natuurlijke witheid van de tanden te herstellen
• Een whitening tandpasta die het glazuur reinigt en vlekken verwijdert
• Bevat White Activator om de tanden doeltreffend witter te maken
• De tandpasta heeft een vernieuwde smaak voor langdurige frisheid
• Tandpasta met fluoride en calciummineralen voor sterke tanden
Prodent White System tandpasta helpt niet alleen de natuurlijke witheid van de tanden te herstellen, maar helpt ook dag na dag je tandglazuur te beschermen en te versterken. De Prodent White System tandpasta bevat White Activator, een speciaal complex om de tanden doeltreffend witter te maken in 2 weken tijd. Het verwijderen van vlekken van deze tandpasta voor wittere tanden is klinisch getest bij 76 personen.De tandenpasta is zacht voor de tanden, maar hard tegen verkleuring. Deze formule helpt de natuurlijke witheid van de tanden te herstellen. Tegelijkertijd helpt de tandpasta, die fluoride en calciummineralen bevat, de remineralisatie van het tandglazuur. Zo worden de tanden sterker en beter beschermd. De milde formule reinigt het tandglazuur en verwijdert vlekken, terwijl het je tanden beschermd en een langdurige frisheid geeft. Voor een natuurlijk witte glimlach, dag in dag uit. Met Prodent White System tandpasta poets je de tanden dus doeltreffend wit, en bied je de tanden ook nog een uitstekende bescherming. Mondverzorging tips van Prodent: Het begin van witte tanden is een schone tandenborstel. Spoel je tandenborstel na elk gebruik af en berg hem verticaal op zodat hij goed kan luchten. Poets minimaal 2 keer per dag je tanden en vergeet niet elke drie maanden een nieuwe tandenborstel te gebruiken.

Overige informatie over dit product

Merk
Prodent
SKU
230518
EAN
8720181087837
Inhoud
75ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95