Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

null

Vertel eens eerlijk Dermolin, heerlijk fris douchen zonder zeep of parfum, kan dat?!

Echt wel. Het is misschien even oefenen op de spelling. Is het Dermolin douche-olie, douche olie of toch Dermolin doucheolie? Bij de concurrent op het gebied van verantwoord, huidvriendelijk, schadevrij douchen Rituals lossen ze het op met de laffe productnaam Rituals Shower Oil. Wij van Koopjesdrogisterij.nl zouden zeggen: maak je niet druk. Daar ga je van zweten. Voor je eerste bestelling Dermolin doucheolie hoef je alleen maar ergens op te klikken. Waar het om gaat: in Dermolin doucheolie, in de opvallende goudkleurige Dermolin pompflacon, zit geen agressieve zeep, geen onfrisse parfum en geen schadelijke kleurstof. Ook geen parabenen, sodium sulfaat of alcohol. Alle producten van Dermolin zijn trouwens pH-neutraal en hypoallergeen. Dat wil zeggen: geschikt voor elk huidtype, ook het meest gevoelige kippenvel. Waar het vooral om gaat: is het dan nog wel lekker douchen, met okselfris resultaat? Zeker weten. Het werkt zo: Dermolin doucheolie reinigt je huid op een milde manier. Sterker nog: er komt na het douchen een dun beschermlaagje op, dankzij de werkzame sojaolie met huideigen lipiden. Een zachte, vetachtige substantie die ook gewoon in je bloed en in de cellen van je organen voorkomt; dan heet het cholesterol. Kijk in de supermarkt maar eens op de verpakking van een verstandig kuipje cholesterolverlagende margarine. Lipiden lossen niet op in water, ze hebben in je lichaam een paar belangrijke functies, bijvoorbeeld de celwanden beschermen tegen beschadiging en uitdroging. Genoeg scheikundeles voor vandaag! Ons kritische testpanel ging fanatiek sporten (coronaproof in de buitenlucht), deed de bezwete sportkleding uit, zette de douchekraan open en pakte het pompflesje Dermolin douche olie. Wat bleek: 1 pompje is meestal genoeg!

Droge, oudere huid, winterhuid, sowieso allergie voor doucheschuim, noem het maar op.

Het begint al goed. De geur van Dermolin doucheolie, die is even wennen. De reacties lopen uiteen van: “Heerlijk!” en “Neutraal” tot “Wel een beetje een speciale geur” en ronduit “Smerig!” of “Het stinkt!” Het eindresultaat van een paar keer per week douchen met milde Dermolin doucheolie, toch ook heel belangrijk, daar worden we blij van. “Mijn huid is lekker rijk gevoed; ik voel het verschil” - “Minder droge huid, waardoor ik minder last heb van jeuk.” - “Fijn hoor, lekker fris” - “Ik krijg een babyzacht huidje met die Dermolin”. Merk je ook iets van de beschermlaag die Dermolin belooft? “Nou en of. Ik heb nu ineens geen bodylotion meer nodig na het douchen.” - “Jazeker, ik voel een soort extra laagje op mijn huid, niet plakkerig, maar schoon.” Fijn dat Dermolin pH-neutraal en hypoallergeen is? “Voor mij een dikke plus! Ik heb echt een super gevoelige huid. Ik kan bijna nergens tegen.” De kennismaking met Dermolin doucheolie bevalt wel. Ons Dermolin testpanel had hiervoor al van alles geprobeerd: Badedas, Dove, de doucheolie van Kneipp, Nivea, Rituals, Sanex en ook het als heel zacht en veilig bekend staande Neutral. Wat valt er trouwens veel te kiezen onder de douche: shower foam, showergel, douchescrub, Turkse arganolie zeepblokken - en dan zijn we nog niet op de helft. Wat vinden we van de prijs van Dermolin doucheolie in de webshop van Koopjesdrogisterij? Zo'n beetje iedereen zegt: “Prima prijs voor wat je krijgt!” Er zijn ook uitzonderingen met “Voor mij te duur”. Even doorvragen maakt veel duidelijk: een gevalletje van 'de hand op de knip'. Want op de vraag 'Al eens wat anders dan Dermolin' geprobeerd?' is het antwoord: “Nee.” Grootste pluspunt van Dermolin doucheolie? “Het gevoel achteraf. De olie laat geen vettig laagje achter en toch is je huid heerlijk zacht.” - “Handige pompflacon!” - “Gladde, goed gehydrateerde huid.” Opvallend bij de rapportcijfers: geen enkele 10, geen enkele onvoldoende, een hele rij 7, 8 of 9. Nog wat opvallender - zelfs de doucher die eerder zei “Het stinkt!” geeft toch nog heel aardig een 6. We zeggen het nog maar een keer: er zit werkelijk niks anders op dan Dermolin doucheolie zelf thuis proberen.

Zacht voor je huid, meedogenloos schoon: zeepvrije Dermolin doucheolie!

Een uitkomst voor iedereen die ook na het douchen nog lekker in zijn vel wil zitten. Geen zeep, geen parfum, geen kleurstoffen. Gewoon heel basic wassen en beschermen met plantaardige olie - en heus wel een lekker geurtje! Noteer maar even: Dermolin doucheolie is van Dermolin, dus pH-neutraal en hypoallergeen. Doe zelf de test en bestel Dermolin >

"Lekker product. Na het douchen een heerlijk zachte huid. Dat voelt prettig aan!"

"Ik raad iedereen aan om deze doucheolie te gaan gebruiken, ook als je geen allergieën hebt. Veilig voor je huid."

"Lekker reinigend en verzorgend, geeft een rijk gevoel!"

Dermolin Meteen bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!